Οι δημοτικές εκλογές έχουν μια άλλη… αίγλη, από οποιαδήποτε άλλη εκλογική διαδικασία. Και αυτό γιατί οι υποψήφιοι είναι πολύ πιο ελεύθεροι στην έκφραση και πολλές φορές αναζητούν από μόνοι τους τη διαφοροποίηση, σε σχέση με τους συνυποψηφίους τους.

Όπως για παράδειγμα ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που κατάφερε με την ανατρεπτική του καμπάνια να κάνει κερδίσει βλέμματα και εντυπώσεις!

Ένας άλλος υποψήφιος που τον ξεχωρίσαμε λόγω αφίσας, είναι ο Νίκος Τσώνης, που φαίνεται να μην καταλαβαίνει από εμπόδια, αν και γράφοντας το όνομά του σε ένα από αυτά είναι σαν να προσπαθεί να υπερβεί τον εαυτό του. Υπερβατικός!

 

 

Αλλά δεν είναι ο μόνος που μπορεί… Γιατί υπάρχει και η Βίβιαν!

Όταν όμως μιλάμε για κάποιον που ξέρει να τα καταφέρνει, τότε ένας είναι αυτός ο άνθρωπος… (οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς ηθελημένη).

Και στο δήμο Σαρωνικού, που δεν υπάρχουν οι παραπάνω υποψήφιοι, οι ψηφοφόροι δεν θα πρέπει να απογοητεύονται. Λύση υπάρχει, άλλωστε!

 

Και όπου δεν υπάρχει ένας ήρωας, τότε είναι οι πολίτες που παίρνουν επάνω τους το παιχνίδι και γίνονται το… μεγάλο ψάρι που τρώει το μικρό και μαύρο. (Και κάπως έτσι, μετά το μαύρο πρόβατο, έχουμε και το μαύρο ψάρι)

Η συγκεκριμένη αφίσα μπαίνει στο πάνθεον για λόγους που ακόμη ερευνούμε. Λογικά θα περιέχει υπόγεια μηνύματα που ακόμη δεν μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε.

Βέβαια, με τη δημοσιοποίηση αυτής της αφίσας, εδώ και μια εβδομάδα το Αγρίνιο πανηγυρίζει. Χωρίς υπόγεια μηνύματα, υπαινιγμούς ή υπερβατικά νοήματα. Καθαρά και ξάστερα, beer for all!.

Σαν ανδρικό site, θέλουμε να κλείσουμε με αυτόν τον gentleman της πολιτικής…. Τον λατρέψαμε!