ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Let me know! Festival και Provocateur

Κερδίστε ένα συλλεκτικό t-shirt Let me know! Festival 2014

Στείλτε μήνυμα στο frixos@provocateur.gr με το ονοματεπώνυμό σας και το live που θα δείτε κατά την διάρκεια του διήμερου Let me know! Festival (30 και 31 Μαΐου) και μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα συλλεκτικό t-shirt Let me know! Festival. 
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail. 

 

Για 3η συνεχομένη χρονιά, αλλά πρώτη φορά με αυτή τη λογική, το Let Me Know! Festival επιστρέφει στην Αθήνα και υπόσχεται να ξεσηκώσει τον κόσμο. Μόνο που φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς το φεστιβάλ έχει ανανεωθεί και το σύνθημά του είναι ένα: η πόλη μας ανήκει! 

Το festival εξαπλώνεται στο κέντρο της Αθήνας και σε έξι διαφορετικά σημεία (στις 30 και 31 Μαΐου), με το κοινό να συναντά έξι από τα πιο χαρακτηριστικά underground μουσικά σχήματα της νέας ελληνικής σκηνής!

Η πρωτοπορία του φεστιβάλ φέτος; Δύο group παίζουν live παράλληλα την ημέρα, σε διαφορετικά σημεία και στο τέλος με τη σειρά τους κατευθύνουν το κοινό, να επισκεφτεί το τρίτο stage, όπου με το τελευταίο live κλείνει η ημέρα.

Οι χώροι επιλέχθηκαν να είναι κοντά μεταξύ τους, έτσι ώστε το κοινό να κινείται με τα πόδια ή με το ποδήλατο και όλες οι συναυλίες έχουν ελεύθερη είσοδο. 

Το πρόγραμμα του Let Me Know! Festival 2014

Παρασκευή 30/05

Duoyu @Bar project (ώρα 22.00)

Kid Flicks @Hoxton (ώρα 22.00)

Fundracar @Κ-44 (ώρα 23.15)

 

Σάββατο 31/05

Rita Mosss @Boiler (ώρα 22.00)

The Mighty N @Kreuzberg (ώρα 22.00)

Direct Connection @Bios (ώρα 23.15)

Για περισσότερες πληροφορίες για το Let Me Know! Fesstival 2014 μπείτε εδώ και εδώ.