«Φωτιές» άναψε η απουσία του Άρη Σπηλιωτόπουλου από το σημερινό debate των υποψηφίων για το δήμο Αθήνας, στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής.

Το παρασκήνιο της μη συμμετοχής έχει να κάνει σύμφωνα με τους ανθρώπους του υποψηφίου δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας, με το «πουσάρισμα» του Γιώργου Καμίνη, υποψηφίου που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον Σπηλιωτόπουλου, ο Σταμάτης Μαλέλης που ξέρει πολύ καλά την τέχνη της τηλεόρασης, θα υποστήριζε μέχρι τέλους τον υποψήφιο του κόμματος που στηρίζει, αυτό της ΔΗΜΑΡ.

Και μάλιστα, υποστηρίζουν πως δικαιώθηκαν, αφού ο νυν δήμαρχος είχε περίοπτη θέση στο πάνελ, δίπλα στους παρουσιαστές, ενώ όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοί του καθόταν απέναντι.

Και αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που αισθάνονται δικαιωμένοι… Οι άνθρωποι του πρώην υπουργού θεωρούν πως δεν ακούστηκε καμία θέση των άλλων υποψηφίων, αφού τους διέκοπταν συνέχεια, ενώ ο ρόλος τους μετατράπηκε σε… «γλάστρας», από τη στιγμή που το κανάλι ήθελε να πριμοδοτήσει μόνο έναν υποψήφιο.

«Ήταν παγίδα του στελέχους της ΔΗΜΑΡ και ο Άρης δεν έπεσε σε αυτήν», σημείωναν με νόημα.