Διαβάσατε εδώ πριν από λίγες μέρες ότι στον Πειραιά θα σκάσει βόμβα. Ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει με τον Αλαν Πουλίδο, ο οποίος είναι κλεισμένος και το μόνο που απομένει είναι να στείλει το αντίγραφο από το επικυρωμένο συμβόλαιό του, που θα πιστοποιεί ότι ο 23χρονος φορ δεν «δεσμεύεται» με τη ρήτρα που επικαλείται η Τίγκρες.

Είχατε διαβάσει πως ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Γκρατσιάνο Πελέ της Φέγενορντ. Του 29χρονου κυνηγού που έχει σκίσει τα δίχτυα στο ολλανδικό πρωτάθλημα και που οι πληροφορίες ήθελαν τους πρωταθλητές να δίνουν 5 εκατ. ευρώ. Ποσό που, όπως σας είχαμε πει, έπεφτε κάπως «βαρύ» στο Ρέντη.

Σήμερα οι Ολλανδοί μας επιβεβαιώνουν και αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό θεωρούν μεγάλο το ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που «περπατάει» τα 30. Όπου «ποσό», βάλτε τα 5 εκατομμύρια στην ομάδα του, αλλά και το κασέ του που κυμαίνεται μεταξύ 1,2 και 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μίτσελ θέλει έναν παίκτη που θα ακουστεί στην Ευρώπη, διότι ο στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να περάσει πάλι ο σύλλογος στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και να έχει βάσιμες ελπίδες ότι θα προχωρήσει στην οκτάδα. Ο Ισπανός, λοιπόν, θα «παίξει μπάλα» με έναν βαρβάτο επιθετικό ηλικίας 23-27 ετών. Αυτό, φυσικά, προϋποθέτει δύο πράγματα: είτε θα βρεθεί ελεύθερο λαβράκι, είτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πληρώσει μια… καραβιά λεφτά.