Μέχρι το 2012 η Selena Gomez ήταν το γλυκό teen είδωλο της Αμερικής και ο James Franco ένας ωραίος, αλλά τον λες και ψιλοατάλαντο, ηθοποιός. Ωστόσο από εκείνη την εποχή τα δεδομένα άλλαξαν. Ok, ο Franco συνέχισε να είναι ένας ψιλοατάλαντος ηθοποιός, όμως η Gomez έβγαλε μια και καλή από πάνω της την ταμπέλα της αθώας.

Γιατί πόσο γλυκιά θα μπορούσε να είναι όταν στο «Spring Breakers» κυκλοφορούσε όλη την ώρα με ένα μικροσκοπικό μπικίνι; Και έχοντας μάλιστα μαζί της και μερικές ωραίες φίλες της, όπως τις Vanessa Hudgens και Ashley Benson.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί αρκετός κόσμος εκτός Αμερικής να μην την είδε το φιλμ του Harmony Koine, ωστόσο όλοι το γνώριζαν, καθώς πριν από δύο χρόνια έκανε ένα εντυπωσιακό και sexy promotion, «πουλώντας» τη καυτή πλευρά των πρωταγωνιστών. Και στις ΗΠΑ αυτό δεν το άφησαν να περάσει έτσι, καθώς με budget μόλις 5 εκατομμυρίων, το «Spring Breakers» έβγαλε περίπου 32 εκ.

Άρα τα στούντιο θεωρούν πως είναι μια καλή ευκαιρία για ένα sequel. Όπως έγινε γνωστό όλα είναι έτοιμα για το «Spring Breakers 2», όπου θα σκηνοθετήσει ο Jonus Akerlund.

Το σίγουρο είναι πως στη θέση της Gomez και των κοριτσιών της θα έχουμε μια νέα φουρνιά από teen είδωλα, ενώ ο Franco μάλλον είναι δύσκολο να συμμετέχει στο φιλμ. Άντε να δούμε πάλι μπικίνι, παραλίες και τρέλες.