Τον τελευταίο ένα χρόνο θεωρείται η επόμενη Kate Moss και είναι πλέον το αγαπημένο κορίτσι της Βρετανίας. Όχι άδικα. Η Cara Delevigne ότι αγγίζει γίνεται χρυσός, τα περιοδικά τη θέλουν σαν τρελά, ενώ η πασαρέλα την αγαπάει. Και η ίδια κάνει τα πάντα για να μένει στο προσκήνιο, αλλά και να διατηρεί το προφίλ του party animal.

Καθημερινά ξενύχτια, τρέλες και bisexual ερωτική ζωή έχουν κρατήσει τo 21χρονο μοντέλο στην επικαιρότητα. Και τώρα ετοιμάζεται και για το επόμενο βήμα στην καριέρα της – το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη. Αφού τα δύο τελευταία χρόνια δοκίμασε τη τύχη της σε διάφορους κινηματογραφικούς ρόλους, τώρα αποφάσισε να δοκιμάσει και σε έναν πιο δραματικό ρόλο. Και κατά έναν περίεργο λόγο οι κριτικές έως τώρα είναι αρκετά συμπαθητικές.

Και το λέμε έτσι, γιατί τα περισσότερα μοντέλα που αποφάσισαν να δείξουν το υποκριτικό τους ταλέντο, απέτυχαν με ευκολία. Ναι, η Cara δεν είναι η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία.

Ας δούμε αυτές τις εμφανίσεις που μας έμειναν (όχι πάντα για τους σωστούς λόγους).

 

Οι καλές…

 

Cameron Diaz: Τώρα μπορεί να κουβαλάει τον τίτλο της ηθοποιού, αλλά το1994 όταν πρωτοεμφανίστηκε στη «Μάσκα» μόλις είχε βγει από τον κόσμο του modeling. Και, όπως αποδείχθηκε τα κατάφερε.

 

Charlize Theron: Άλλο ένα κορίτσι της πασαρέλας, που κέρδισε το Hollywood. Και τις καρδιές μας.

 

Kim Basinger: Εντυπωσιακή γυναίκα, που το ταλέντο της δεν σπάει κόκκαλα, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να παίξει σε ρόλους που αναδείκνυαν την εμφάνισή της. Μαγκιά της.  

 

Lily Cole: Δεν έχει τη κλασική ομορφιά μοντέλου και όμως τα κατάφερε στις πασαρέλες. Και αθόρυβα εδώ και μια 7ετια έχει καταφέρει να παίξει σε αρκετές ταινίες. Και τα πάει μια χαρά.

 

Milla Jovovich: Όσο συνεχίζει να παίζει την Alice στο «Resident Evil» εμάς θα μας αρέσει. Τέλος.  

 

Οι κακές…

 

Brooke Shields: Το πάλεψε πολύ. Πάρα πολύ. Αλλά πάντα θα τη θυμόμαστε από τη «Γαλάζια Λίμνη», όχι γιατί έπαιξε καλά, αλλά επειδή ήταν νέα και ωραία.

 

Brooklyn Decker: Ωραία, δεν αμφιβάλει κανείς. Αλλά τόσο αγγούρι στη μεγάλη οθόνη δεν το περιμέναμε. Κρίμα (αλλά όχι άδικο).  

 

Cindy Crawford: Αγγούρι τη Cindy δεν τη λες, αλλά ούτε και ηθοποιό. Ευτυχώς το κατάλαβε και μόνη της και έπαιξε σε 2-3 ταινίες μόνο.

 

Estella Warren: Ματάρες, χειλάρες, αλλά από ταλέντο μηδέν. Ανέκφραστη που σου σπάει τα νεύρα. Αλλά συνεχίζει ακάθεκτη σε ταινίες δεύτερης κατηγορίας.  

 

Και οι πανέμορφες…

 

Gisele: Δεν το παίζει ηθοποιός, αλλά τα κάνει τα guest περάσματά της. Τόσο guest που δεν σε ενοχλούν. Για αυτό την αγαπάμε.

 

Heidi Klum: Ακόμα ένα διάσημο μοντέλο που δεν την έχει δει ταλεντάρα. Απλά παίζει τον εαυτό της κάνοντας πιο όμορφη τη μεγάλη οθόνη.

 

Kate Upton: Ok, δεν το έχει το κορίτσι. Αλλά όσο τη βάζουν να τρέχει στις παραλίες με μαγιό αλά Baywatch στυλ ή να εμφανίζεται με τα εσώρουχα δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθούμε ποτέ.

 

Rosie HuntingtonWhiteley: Αρχικά μας χάλασε που πήρε τη θέση της Megan Fox. Αλλά στο τέλος δεν κρατήσαμε κακία στο πανέμορφο μοντέλο. Έτσι και αλλιώς παίζει σε ταινίες δράσης έως τώρα. Πόσο ταλέντο να θέλει αυτό;