Αγαπάω τις γυναίκες. Αγαπάω και τα μούσια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αγαπάω τις γυναίκες με μούσια. Δεν ξέρω εάν κανείς τις αγαπά, αλλά δεν θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον τέτοιο γιατί με τέτοιο γούστο αποκλείεται να τον συναντούσα σε κάποια από τις παρέες μου.

Όντως η Eurovision είναι πανηγύρι και δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά τα όσα συμβαίνουν. Δεν είναι κακό, ίσα ίσα, στη χαλαρή μορφή της έχει την πλάκα του, την πίτσα και την μπύρα. Εάν η Dana International ήταν μια «νίκη» των transsexual και των «εναλλακτικών», η συμμετοχή της Αυστρίας με την Conchita Wurst, με έκανε να μπερδευτώ.

Ο Αυστριακός Tom Neuwirth εφηύρε το ρόλο της «Conchita» το 2011 για να συμμετάσχει στο reality tv show The Hardest Jobs of Austria, αλλά και στα Wild Girls, όπου θα έπρεπε με άλλα κορίτσια να επιζήσουν στις ερήμους της Ναμίμπια, μαζί με φυλές ιθαγενών. Πριν, το το 2007, είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση και πάλι σε reality, στο Starmania.

Η ανάγκη του συγκεκριμένου για δημοσιότητα είναι εμφανής. Τα γυναικεία χαρακτηριστικά, όμως, όταν «παντρεύονται» με το μούσι, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να χαρίσουν το γέλιο. Ναι, ρόλος είναι, μια drag queen με αναφορές στον Chuck Norris. Μάτσο γυναίκα; Brutal; Την εποχή που πασχίζουμε να πείσουμε τους άνδρες πως δεν χρειάζεται να ξυρίζουν χέρια, να μην κάνουν αποτρίχωση το στέρνο, εμφανίζεται μια… «γυναίκα» με μούσια. Και είναι αντιαισθητικό. Όχι προοδευτικό, μιας και όλα είναι ζήτημα προβολής της ιδίας.

Από ό,τι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, οι υπερβολές ξεκινούν όταν τα 15 λεπτά της δημοσιότητας σου έχουν εξαντληθεί.

YΓ. Έτσι, ο όρος “μουσαντένια γυναίκα” αποκτά νόημα…