Οι αστροπροβλέψεις της Τρίτης 29/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η ικανότητά σας να διαχειρίζεστε σωστά τις συμπεριφορές των άλλων, θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σήμερα ειδικά όταν αυτή η ικανότητα αφορά τα επαγγελματικά σας Η νέα δίαιτα που ακολουθείτε θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματακαι η διάθεσή σας θα αλλάξει .

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να αφιερώστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας Θα αποκαλυφθούν σήμερα καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο που θα σας προβληματίζουν και θα σας πιέσουν. Κάντε το πρώτο βήμα και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που είχατε να δείτε πολύ καιρό θα σας θυμίσουν ευχάριστες στιγμές. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σήμερα στα επαγγελματικά σας ,μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χάνονται , σχετικές με την αναγνώριση των αξιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες δυσάρεστες αισθηματικές καταστάσεις, μπορεί να σας οδηγήσουν σε χωρισμό. Στο άμεσο μέλλον θα κλείσετε μια πολύ σημαντική επαγγελματική συμφωνία που θα εκτοξεύσει την καριέρα σας στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Η περίοδος αυτή που διανύετε είναι ιδανική για να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο.Κρατάτε μικρό καλάθι στις προσδοκίες που έχετε από τη νέα σας σχέση. Δεν είστε συναισθηματικά έτοιμοι και αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να αναβάλετε τις αποφάσεις  που έχετε πάρει για το επαγγελματικό σας μέλλον για λίγο καιρό ακόμα. Είστε αναγκασμένοι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ

Βρείτε ένα νέο χόμπι για να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο ελεύθερος χρόνος σας. Θέματα που σας απασχολούσαν στο παρελθόν θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε με το κοφτερό μυαλό σας και με τους κατάλληλους χειρισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές ατασθαλίες του παρελθόντος σας κτυπούν την πόρτα σήμερα. Το χιούμορ σας θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν και στον επαγγελματικό σας μέλλον. Γεμάτη συναίσθημα μέρα, ευνοείται ότι έχει σχέση με αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ονειροβατείτε σήμερα , πιστεύοντας πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν χωρίς να κάνετε προσωπικές θυσίες. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις προστριβές στον εργασιακό σας χώρο με τους άλλους. Καλό θα ήταν επίσης να προσέξετε μερικά πράγματα που αφορούν το σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αποφασισμένοι να πολεμήσετε για να πετύχετε τουςεπαγγελματικούς σας στόχους . Η νίκη είναι μονόδρομος για εσάς Εφαρμόστε αυστηρούς κανόνες στην καθημερινότητά σας και θα δείτε άμεσα θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε περισσότερο διορατικοί σήμερα και δείτε και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Οργανώστε τις κινήσεις σας στα επαγγελματικά και τους στόχους σας και κάντε πράγματα που θα σας ωφελήσουν.Συζητήστε μαζί με τον σύντροφό σας όλα όσα σας απασχολούν και θα μπορέσετε να βρείτε κάποια λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινά από σήμερα κιόλας η υλοποίηση των στόχων σας στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα μέσω φιλικών σχέσεων και συλλογικών χώρων. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που απειλούσαν τη σχέση σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr