Κάποια τα σχολιάσαμε στο Provocateur, κάποια άλλα τα προσπεράσαμε. Δεν έχει σημασία αυτό. Το θέμα είναι ότι ήρθε το τέλος της εβδομάδας και αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στο μυαλό μας.

Δείτε τι μας έμαθε η εβδομάδα που φεύγει.

 

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά

Χαρές, πανηγύρια, κόκκινες σημαίες, λουλούδια. Ναι, μπήκε ο Μάιος και πλέον το μυαλό όλων είναι στο καλοκαίρι, τις παραλίες και τις βόλτες στον ήλιο. Αφού βέβαια έγιναν και οι απαραίτητες πορείες την Πρωτομαγιά. Όσοι δηλαδή κατέβηκαν στους δρόμους. Γιατί κόσμο δεν είχε, αλλά τους δρόμους τους κλείσαμε. 

 

Ζήτω η Εργατική… Πρωτοφαγιά! 

Όμως κόσμο μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο στους δρόμους, αλλά στις ταβέρνες, τα σουβλατζίδικα και τα μεζεδοπωλεία του κέντρου έγινε χαμός. Τι χαμός; Λαϊκό προσκύνημα. Γεμάτα όλα. Να χάνει το παιδί τη μάνα και η μάνα… τη θέση της. Πείνα μεγάλη. 

 

Ο Michael Jackson ζει

Τι κι αν έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ο pop κόσμος έκλαψε για τον θάνατο του βασιλειά του; Τελικά ο Michael Jackson θα είναι πάντα μαζί μας. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η μουσική βιομηχανία. Νέο κομμάτι (Love Never Felt So Good) και μάλιστα έχοντας τη βοήθεια του Juston Timberlake. Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η μουσική δεν πεθαίνει! 

 

Θαύματα υπάρχουν

Ποια Μπάγερν Μονάχου; Ποια Τσέλσι; Ποιος Special One; Ποιος Pep Guardiola; Δεν υπάρχουν φίλε αυτοί. Εδώ μιλάμε για Ατλέτικο Μαδρίτης και τον μικρό μάγο της μπάλας Diego Simeone. Ο Αργεντικός τεχνικός βλέπει την ομάδα του ικανή να σαρώσει τα πάντα φέτος. Μάγκας. Απλά. 

 

Σταύρος Vs Σταύρος. Ποιος είναι καλύτερος; 

Γελάσαμε πολύ με τα video του Γιώργου Μητσικώστα, εκεί που σατίριζε τον Σταύρο Θεοδωράκη. Αλλά όλα τα λεφτά ήταν η μέρα που τον συνάντησε. Σταύρος Vs Σταύρος και μάλλον ο Μητσικώστας κέρδισε και εκεί τις εντυπώσεις. Μήπως τελικά να γίνει αρχηγός στο Ποτάμι; 

https://www.youtube.com/watch?v=P5qx8x5x3yQ

 

Rihanna δώσε γυμνό στο λαό (μπορείς!)

Δεν είναι είδηση, αλλά δεν σταματάς ποτέ να την βλέπεις. Τελικά όσες φορές κι αν η Rihanna πετάξει τα ρούχα της, δεν θα είναι ποτέ αρκετό. Κι ας την απειλεί το Instagram ότι θα κλείσει τον λογαριασμό της. Ναι, τώρα τρόμαξε. 

Δες τη φωτογράφηση στη Vogue Βραζιλίας…

Δες και τη φωτογράφηση στο περιοδικό Lui της Γαλλίας. 

 

Άρχισαν οι μεταγραφές

Στο ποδόσφαιρο μπορεί να μην ξέρουμε ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν αυτό το καλοκαίρι, αλλά στην τηλεόραση γίνεται χαμός. Η Έλλη Στάη πήγε στον Alpha για την βραδιά των εκλογών και στο Mega έχουν αρχίζει να τρέμουν. Πάει το Megaλο στοίχημα;

 

Και τώρα αρχίζει ο πόλεμος

Για εμάς τους παλιούς οπαδούς του «Star Wars» η νέα τριλογία μοιάζει με εφιάλτη. Αλλά, στη τελική, ποιοι είμαστε εμείς για να έχουμε άποψη. Ο Πόλεμος των Άστρων επιστρέφει και απλά ελπίζουμε ο J.J. Abrams να μην μας χαλάσει τα παιδικά μας όνειρα.

Δεν μας έχουν μείνει και πάρα πολλά. 

 

Αγγλία γίναμε

Ποτέ δεν περιμέναμε ότι η Λίβερπουλ, το (χαμένο όπως όλα δείχνουν) πρωτάθλημα και το Αγγλικό ποδόσφαιρο θα δημιουργούσαν τόση κόντρα στα social media. Στην Ελλάδα! Κακίες και ειρωνείες να δουν τα μάτια σας στο Twitter. Ούτε μετά το τέλος του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τέτοιο πράγμα. Τελικά γίναμε Αγγλία. Έστω και εκεί…