«Δημοκρατία; Η δημοκρατία δεν είναι αυτό που χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι και σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλουν» λέει με δυνατή φωνή, βλέμμα που γυαλίζει και έχοντας ένα στρατό από πίσω του. Ένα στρατό με μισθοφόρους έτοιμους να ξεκινήσουν πόλεμο για όποιον δίνει τα περισσότερα. Και αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και μοιάζει αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί μέχρι τα άκρα. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος σε αυτό το παιχνίδι από τον Kevin Spacey. 

Ο ηθοποιός που κατάφερε να τρελάνει το μυαλό του Brad Pitt και του Morgan Freeman στο «Seven» και που κάνει άνω κάτω τον Λευκό Οίκο με τα μακιαβελικά του σχέδια στο «House of Cards», τώρα ετοιμάζεται να τα βάλει με την Αμερική. Γιατί έτσι και αλλιώς η δημοκρατία δεν παίζει κανένα ρόλο για εκείνον. 

Ρίχοντας μια ματιά στο trailer και χωρίς να διαβάσεις τι είναι, στην αρχή φαντάζεσαι πως πρόκειται για μια ακόμα υπερπαραγωγή του Hollywood. Άλλωστε όλα μοιάζουν ρεαλιστικά και η υπόθεση σίγουρα θα καθήλωνε (και θα έκοβε πολλά εισιτήρια). Όμως ο Spacey δεν ετοιμάζεται για μια ακόμα εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη – πρόκειται για τη νέα σειρά του video game «Call of Duty: Advanced Warfare». Και ο βραβευμένος με δύο Oscar ηθοποιός δείχνει ότι εκτός από τον κινηματογράφο και τη τηλεόραση, ξέρει πως να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Και να λάμπει…