Κάποιοι άνθρωποι μαγεύονται από τη λογική «ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος». Κάποιοι άλλοι προτιμούν πιο sex, drugs and rock ‘n’ roll καταστάσεις. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν επιλέγουν αυτόν τον τρόπο ζωής, αλλά γεννιούνται μέσα σε αυτόν! Και σε αυτή την κατηγορία βρισκόταν και η Peaches Geldof. 

Κόρη του μουσικού ήρωα της Βρετανίας Bob Geldof, αλλά και της Paula Yates – παρουσιάστρια και συγγραφέας που άφησε την τελευταία της πνοή το 2000 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Έτσι, ήταν μοιραίο, η ζωή της νεαρής Peaches να βρίσκεται πάντα μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Διάσημοι φίλοι, πάρτι, συναυλίες, όλα όσα έκανε αφορούσαν τον Τύπο. Και η Geldof δεν έκανε και λίγα. Τατουάζ, έξαλλη ζωή, ξενύχτια, rock έρωτες, όλα υπήρχαν στη ζωή της. Μια ζωή που την μεγάλωσε λίγο απότομα: από τα 15 της βρέθηκε να έχει εκπομπή στη τηλεόραση και να γράφει σε μεγάλες εφημερίδες της Αγγλίας. Ήταν το νέα αγαπημένο κορίτσι της χώρας, που στα 18 του δοκίμασε να περάσει και από τον μαγικό κόσμο του modeling. Λάμψη και διασκέδαση ήταν στο καθημερινό της πρόγραμμα. 

Όμως, όπως συμβαίνει αρκετές φορές, έτσι και σε αυτή την περίπτωση δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και η σκοτεινή πλευρά της Peaches. Το 2010 έχασε το συμβόλαιο που είχε με την Ultimo, καθώς άρχισαν να ακούγονται φήμες για τη σχέση της με τα ναρκωτικά. Η Geldof σταδιακά άρχισε να χάνει τον έλεγχο, τα πάρτι γινόντουσαν όλο και πιο έξαλλα, δεν δίστασε να κάνει γυμνή φωτογράφηση, ενώ ως γνήσια star έκανε και έναν 6μηνο γάμο με τον μουσικό Max Drummey, που έληξε άδοξα.

Και όταν έμοιαζε με ένα ανεξέλεγκτο τρένο, εκείνη αποφάσισε να πατήσει φρένο. Το 2012 παντρεύεται τον ρόκερ Thomas Cohen, ενώ φέρνει στη ζωή και δύο αγοράκια. Ξαφνικά από ένα party girl γίνεται μητέρα και ασχολείται καθημερινά με την οικογένειά της. Οι φωτογραφίες από τις συναυλίες, δίνουν τη θέση τους στις εικόνες από την οικογενειακή της ζωή. Όμως όπως αποδείχθηκε η Peaches δεν είχε ηρεμίσει. 

 

Το τελευταίο διάστημα είχε πάθει εμμονή με τον αδικοχαμένο μουσικό Elliott Smith, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι περνούσε κατάθλιψη. Εκείνη έγραφε στο blog της: «Τα κομμάτια του Smith δείχνουν έναν άνθρωπο που καταλάβαινε την κατάθλιψη και τον εθισμό στα ναρκωτικά. Κάποιον που ζει με αυτά κάθε μέρα». 

Στις 7 Απριλίου ο Cohen τη βρίσκει νεκρή στο σπίτι τους, ενώ ένα μήνα μετά οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν και τα αίτια του θανάτου της: υπερβολική δόση ηρωίνης, όπως η μητέρα της πριν από 14 χρόνια. Στα 25 της χρόνια το rock κορίτσι της Αγγλίας είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.