Τι κι αν είναι μόλις 21 ετών; Το όνομά της ακούγεται συνεχώς και παντού την τελευταία πενταετία. Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι η Karlie Kloss βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες από τα 14 της.

Το 2006 ήταν όταν την ανακάλυψαν τα μεγάλα πρακτορεία και φυσικά δεν θα μπορούσαν να πουν όχι στα 185 εκατοστά της, το έντονο βλέμμα της, αλλά και τις εκρηκτικές καμπύλες. Και όσο μεγάλωνε, το κορίτσι από το Σικάγο εξελισσόταν σε ένα sex symbol που έκανε τους άνδρες να την ονειρεύονται – και τις γυναίκες να χάνουν τον ύπνο τους.

Και σήμερα έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση της στην ελίτ του modeling. Η γαλλική Vogue της έδωσε μια θέση στη λίστα της με τα 30 απόλυτα μοντέλα των 2000s, η Victoria’s Secret της χάρισε μια θέση στους καυτούς Αγγέλους της, ενώ περιοδικά και φωτογράφοι κάνουν ουρά για να συνεργαστούν μαζί της.

Και όταν δεν δουλεύει; Πέρα από γυμναστική, της αρέσει να μαγειρεύει. Όχι δεν το δηλώνει μόνο, το κάνει στην πραγματικότητα. Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και τα δικά της μπισκότα (Karlie’s Kookies) τη συνταγή των οποίων έχει εμπνευστεί η ίδια.