Νέα σελίδα στον ΠΑΟΚ – Ψάχνει προπονητή ο Ιβάν Σαββίδης

Ξεκινούν άμεσα οι αλλαγές στον Δικέφαλο του Βορρά.

Νέα σελίδα στον ΠΑΟΚ – Ψάχνει προπονητή ο Ιβάν Σαββίδης

Ξεκινούν άμεσα οι αλλαγές στον Δικέφαλο του Βορρά.


Καπνούς από τα αυτιά βγάζει ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την ταπεινωτική ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ιδιοκτήτης του δικεφάλου του βορρά ζήτησε, σε πρώτη φάση, συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που κινητοποιήθηκε και «γέμισε» την Αθήνα, σε μια ένδειξη να περάσει το μήνυμα πως αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται στο έπακρο την πικρία τους. 

Η συνέχεια θα έχει αλλαγές. Πολλές αλλαγές, αρχής γενομένης από τον πάγκο της ομάδας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος των πλέι οφ και ήδη ο Σαββίδης έχει ζητήσει ονόματα από τους συνεργάτες του. Τεχνικούς με... ονοματεπώνυμο στην Ευρώπη που θα δώσουν στον ΠΑΟΚ την εικόνα που ονειρεύεται. Εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με τεσσάρες από τον πολύ φτωχότερο Παναθηναϊκό, αλλά και μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο αγωνιστικό σκέλος και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που εφέτος πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Δεν θα ήταν, μάλιστα, εξωπραγματικό σενάριο να ειπωθεί ότι την επόμενη σεζόν ίσως να μην δούμε με την ασπρόμαυρη φανέλα παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Κατσουράνης, ο Λίνο...

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα