Ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προφανώς υιοθετήσει μια νέα ρουτίνα για να διατηρήσει την αιώνια νιότη του. Δεν είναι μυστικό ότι ο Ρονάλντο είναι λάτρης των αισθητικών επεμβάσεων. Σύμφωνα με τη La Razon, ο Ρονάλντο έκανε και ενέσεις μπότοξ στα γενετικά όργανά του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος παίκτης έχει υποβληθεί σε θεραπεία για να αυξήσει το πάχος του πέους του έως και 2,5 εκατοστά.

Ο σκοπός αυτών των ενέσεων είναι να αυξηθεί το πάχος του πέους κατά ένα, δύο ή τρία εκατοστά, μια θεραπεία που μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια, είναι αναστρέψιμη και δεν απαιτεί ράμματα, αν και δεν είναι σίγουρο ότι εγγυάται απτά αποτελέσματα.

Είναι επίσης μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλοί ηθοποιοί πορνό, για να κάνουν το πέος τους να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο στις ερωτικές σκηνές. Αυξάνει την ικανοποίηση τόσο του ατόμου που κάνει το μπότοξ όσο και της/του συντρόφου του. Το “Scrotox” μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τη σεξουαλική απόλαυση; Η ένεση Botox στο σηραγγώδες σώμα της ουρήθρας, τον σπογγώδη ιστό που γεμίζει με αίμα για να σας δώσει στύση , μπορεί να είναι σε θέση να θεραπεύσει τη στυτική δυσλειτουργία.

Οι millennial άνδρες φέρεται να θέλουν  όρχεις που να φαίνονται πιο λείοι, να ιδρώνουν λιγότερο και να κρέμονται πιο χαμηλά, κυρίως, να φαίνονται μεγαλύτεροι. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή: Ο σάκος του οσχέου καθαρίζεται, εφαρμόζεται τοπικό αναισθητικό και στη συνέχεια οι βελόνες κάνουν τα μαγικά τους. Το όσχεο είναι ο σάκος του δέρματος που συγκρατεί τους όρχεις στη θέση τους. Το Scrotox ξεκίνησε ως μια καθαρά ιατρική διαδικασία που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου στο όσχεο λόγω φλεγμονής.

Η πιο πρόσφατη αισθητική επαφή του 37χρονου Πορτογάλου σταρ έχει περιγραφεί διεξοδικά από τον ειδικό Δρ Esteban Sarmentero, ο οποίος εξήγησε τη διαδικασία στο Radio MARCA. «Ο λόγος για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ είναι πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», εξήγησε ο Σαρμεντέρο. Ο ειδικός επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έκανε τη θεραπεία, αλλά είπε ότι ήταν μόνο “μερικές μικρές ενέσεις” και “μια αισθητική επαφή”, όχι μια επέμβαση.

Δεδομένου ότι ο CR7 είναι μοντέλο για τη δική του μάρκα εσωρούχων, τα αποτελέσματα της θεραπείας θα είναι ορατά.