«Ο κ. Καμίνης ούτε εχθές ασχολήθηκε με τον Παναθηναϊκό. Δεν καταδέχτηκε, ως όφειλε, να φωταγωγήσει την πόλη για την κατάκτηση του κυπέλλου!». Διαβάζοντας αυτό το tweet, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟ, οι περισσότεροι μάλλον πίστεψαν ότι το έχει γράψει κάποιος φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού. Κάτι λογικό, αν σκεφτείς ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους «Πράσινους» και τον νυν δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, εξαιτίας μιας κόντρας που υπήρξε για το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας. Ήταν και η χαρά για τον τίτλο, κάποιος οπαδός της ομάδας μάλλον αποφάσισε να ξεσαλώσει, σκέφτηκε ένας κανονικός άνθρωπος.

Ως εδώ καλά. Εκτός του ότι το συγκεκριμένο μήνυμα στο Twitter άνηκε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ξέρεις τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Εκλογές που θα διεξαχθούν σε λιγότερο από ένα μήνα και όπως είναι λογικό οι υποψήφιοι είναι στα κάγκελα για να μαζέψουν όσες περισσότερες ψήφους μπορούν. Και ο κύριος Σπηλιωτόπουλος το έκανε με τον πλέον αστείο τρόπο. Μέχρι και φίλοι μου Παναθηναϊκοί γέλασαν.

Προφανώς ο άνθρωπος σκέφτηκε «οι Παναθηναϊκοί δεν τα πάνε καλά με τον Καμίνη, ευκαιρία να τους τσιμπήσω εγώ. Άρα, ας τα χώσω λίγο στα social media και όπου βγάλει». Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

Και είμαι σίγουρος πως αν εκείνο το βράδυ ο Γιώργος Καμίνης είχε φωταγωγήσει την πόλη, τότε το tweet του Άρη Σπηλιωτόπουλου θα ήταν «συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά τόσα προβλήματα έχει ο δήμος της Αθήνας και ο κ. Καμίνης ασχολείται με γιορτές; Που πάνε τα λεφτά των δημοτών;». Ή κάτι τέτοιο. Έτοιμα θα τα είχε τα tweets και για τις δύο περιπτώσεις. Απλά τα φώτα δεν άναψαν στην Αθήνα, έτσι επιλέχθηκε το πρώτο.

Και κάπως έτσι έδωσε τη δυνατότητα στους γνωστούς χρήστες του Twitter να γελάσουν και να τρολλάρουν με την καρδιά τους. Παναθηναϊκοί και μη. Γιατί, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν κατάλαβε το κολπάκι πίσω από αυτό το μήνυμα του Σπηλιωτόπουλου – που δεν ήταν άλλο από τα ψηφάκια της Αθήνας.

Αν είναι έτσι, τότε κύριε Σπηλιωτόπουλε έχουμε να σας προτείνουμε και εμείς κάτι. Βλέπετε στην Αθήνα ψηφίζουν και πάρα πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξετε και όνομα; Έτσι, προεκλογικά μόνο. Γιατί με το… Άρης, βλέπω οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά να σας μαυρίζουν. Και τότε ποιος θα φωταγωγήσει την Αθήνα στο μέλλον; Θα μας φάει το σκοτάδι!