Δεν είναι απλά από τους ορκισμένους εργένηδες του Hollywood, αλλά από τους άνδρες εκείνους που αλλάζουν τις γυναίκες τους σαν τα πουκάμισα. Και τι γυναίκες – ξανθιές, ψηλές, εκρηκτικές, με sexy αναλογίες και με γνώσεις από πασαρέλα.

Ναι, είναι γνωστό το κόλλημα του Leonardo DiCaprio για τα μοντέλα και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύεται να βρει την επόμενη. Μπορεί από τον Οκτώβριο του 2012, όταν χώρισε με την Erin Heatherton, να διασκέδασε αρκετά, αλλά τους τελευταίους μήνες δείχνει να έχει κατασταλάξει: η Toni Garrn του έχει πάρει τα μυαλά.

Η 21χρονη καλλονή από τη Γερμανία πριν από δύο χρόνια άρχισε να κάνει συχνές-πυκνές εμφανίσεις σε γνωστές πασαρέλες, αλλά εδώ και περίπου 5 μήνες έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, καθώς όπου βρίσκεται ο Leonardo είναι και αυτή δίπλα.

Πότε με casual look, πότε με ντύσιμο για κόκκινο χαλί και πότε… topless (όπως σίγουρα αρέσει στον DiCaprio) έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Και φυσικά τα στοιχήματα άρχισαν να πέφτουν: πόσο καιρό θα μείνει η Garrn στο πλευρό του star του Hollywood; Εμείς ελπίζουμε αρκετά, ώστε να δούμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της.