Άλλη μια απόδειξη ότι οι διάσημοι και πλούσιοι σταρ δεν δίνουν δεκάρα για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο απλός εργαζόμενος γύρω τους. Ο Jay-Z είναι μεγιστάνας. Τίποτα δεν θα του χαλάσει το after party όπου θα εμφανίσει τη γυναίκα του στολισμένη με διαμαντικά και τουαλέτες Celia Kritharioti για να βγει φωτογραφίες για το Instagram παρέα με τηn Ριάνα, την Κιμ Καρντάσια και τον Diddy.

https://twitter.com/hashtag/Beyonce?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

To πάρτι του ζεύγους που ζουν το μύθο τους ως οι βασιλιάδες του Χόλιγουντ έλαβε χώρα στο κιτς κάστρο του Chateau Marmont. Εκεί όπου εξαγριωμένοι πρώην υπάλληλοι του ξενοδοχείου διαδήλωσαν για τα εργασιακά τους δικαιώματα που απλά αγνοήθηκαν γιατί εργάζονται σε τοξικό περιβάλλον που υφίστανται φυλετικές διακρίσεις και 200 υπάλληλοι έμειναν μετέωροι χωρίς μισθό κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Εννοείται ότι ο Jay-Z έγινε trending topic επειδή οι χρήστες του Twitter του ζητούσαν να αλλάξει το χώρο διεξαγωγής του πάρτι. Εννοείται, τους αγνόησε. Πανηγυρικά. Για έσας που ενδιαφέρεστε, η Beyonce εμφανίστηκε με άκρως αποκαλυπτική δημιουργία Celia Kritharioti Couture. Η super star του πλανήτη Beyonce επέλεξε δημιουργία από ολομέταξο τούλι κεντημένο στο χέρι.

https://twitter.com/hashtag/Oscar?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε και στη διάρκεια της βραδιάς το Be Alive, το υποψήφιο για βραβείο κομμάτι από την ταινία King Richard με τουαλέτα David Koma και κοσμήματα συνολικής αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων.