Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 27/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να ενεργοποιήσετε τις εσωτερικές σας αντιστάσεις να μην πτοείστε από τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην εργασίας σας  για να μην μπλοκάρετε τον εαυτό σας. Η δημιουργικότητα της σκέψης και η δυναμική του λόγου σας, βοηθούν να κάνετε πραγματικότητα με ευκολία κάποιο στόχο που κυνηγάτε στην καριέρα σας.   
 

ΤΑΥΡΟΣ

Βάζοντας νέους στόχους θα πάρετε επιτέλους την αναγνώριση που επιθυμείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Εξασφαλίστε μια πιο ήσυχη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας για να μπορείτε να περνάτε χαλαρές στιγμές. Αν έχετε κάποιους φόβους, μην δειλιάζετε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας για να τους αντιμετωπίσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα απολαύσετε την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σας σήμερα. Μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα θα είναι λίγο μπερδεμένα, από εκεί και μετά όλα αλλάζουν και εσείς βρίσκετε την διάθεσή σας. Κάποιοι από σας είναι πολύ ευσυγκίνητοι και αρέσκονται στο να δραματοποιούν τις καταστάσεις.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφιερώστε τις ελεύθερες σας ώρες για να  προωθήσετε το επαγγελματικό σας πλάνο είναι αυτό που πρέπει να ασχοληθείτε άμεσα. Πάντα υπάρχουν λύσεις σε όποιο πρόβλημα και να προκύψει, απλώς μερικές φορές είναι δύσκολο να τις βρούμε.  

ΛΕΩΝ

Το θέμα των εξόδων του σπιτιού σας θα έρθει να σας ταράξει λίγο αυτό το διάστημα. Μην αφήσετε να σας λυγίσουν τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη νέα σας δουλειά. Οι εξαιρετικές σχέσεις που έχετε με τους συναδέλφους σας, κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεθείτε σε ένα σημείο σήμερα, όπου θα αναζητήσετε έντονα ερωτικές περιπέτειες και αισθηματικές απολαύσεις αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σας. Δύσκολη μέρα για εσάς, έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και η ρουτίνα σας κουράζει. 

ΖΥΓΟΣ

Διώξτε από το νου σας τις δυσάρεστες σκέψεις και προσπαθήστε να ενεργήσετε θετικά. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα στην δουλειά σας απλά κάντε λίγο υπομονή. Έχετε την εντύπωση πως δεν πρέπει οι επιδόσεις σας στη δουλειά να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτήν την περίοδο η ζωή δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια της ξεγνοιασιάς έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά εσείς προσπαθείτε να μην βλέπετε. Έκτακτα οικογενειακά θέματα μπορεί να προκύψουν αναπάντεχα και να σας αναστατώσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε προσεκτικοί σήμερα , μπορεί να υπάρχουν πολλές προτάσεις, αλλά κρύβουν και αρκετές παγίδες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών σας, αρκεί να τις δείτε και να τις αρπάξετε.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιους γνωστούς σας σήμερα για να ξεπεράσουν τις δυσχέρειες της καθημερινότητας. Ίσως χρειαστεί να μπείτε σε περιττά έξοδα για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι σήμερα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που αναλάβατε επισκιάζουν τις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις σας, δείξτε προσοχή δεν θέλετε προβλήματα στην ζωή σας τώρα. Κάντε λίγη υπομονή και να είστε σίγουροι πως σύντομα θα αναγνωριστούν οι κόποι σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Ο ενθουσιασμός σας και η σιγουριά για το μέλλον, μπορεί να σας παρασύρει σε σπατάλες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Θα χρειαστεί να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr