Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo. Είδε την ομάδα του να κερδίζει με 2-1 τη Μπαρτσελόνα και να κατακτά το Κύπελλο Ισπανίας, έστω κι αν ο ίδιος δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό. Ωστόσο στη συνέχεια δεν πρέπει να το χάρηκε και τόσο πολύ. Γιατί αν είναι η Irina Shayk να ανεβάζει στα social media τέτοιες φωτογραφίες, ενώ είναι για δουλειά, που να τη βρει την ηρεμία – και είναι γνωστό ότι ο Πορτογάλος επιθετικός ζηλεύει πολύ. 

Η 28χρονη Ρωσίδα καλλονή, μπορεί να μην ήταν στο πλευρό του το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, καθώς βρισκόταν στις Μπαχάμες για δουλειά, αλλά σίγουρα δεν βγήκε από το μυαλό του Ronaldo. Τι κι αν ξέρει να ποζάρει sexy στον φακό των φωτογράφων; Σίγουρα είναι πολύ πιο προκλητική όταν ποστάρει selfie φωτογραφίες στο instagram. 

Η Shayk δειξε για μια ακόμη φορά γιατί σήμερα θεωρείται ένα από τα κορυφαία supermodels του πλανήτη. Όχι ότι το έχει ανάγκη βέβαια. Άλλωστε το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές έως σήμερα. Και με τον καλύτερο τρόπο.   

Δείτε ακόμα: Irina Shayk – Το θηλυκό που αγγίζει την τελειότητα