Οι άνθρωποι που ήταν κοντά του τα τελευταία χρόνια γνώριζαν για τις δυσκολίες που περνούσε και την εξάρτησή του από τις ουσίες. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους όμως, ο Philip Seymour Hoffman φαινόταν ότι πέρναγε την καλύτερη φάση της ζωής του.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, καθώς πρωταγωνιστούσε σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood, ενώ το 2012 ήταν υποψήφιος τόσο στα βραβεία Όσκαρ όσο και στα BAFTA Awards. Για αυτό και ο θάνατός του τον Φεβρουάριο σόκαρε τους πάντες. Άλλα ο Hoffman δεν μας έχει πει ακόμα το «αντίο» του – κινηματογραφικό τουλάχιστον.

Διαβάστε ακόμα: «Αν δεν σταματήσω, ξέρω ότι θα πεθάνω» – Οι τελευταίες, εφιαλτικές νύχτες του Hoffman και ένα μεγάλο ερώτημα

Ο Αμερικανός ηθοποιός, πριν πεθάνει, είχε συμμετάσχει στα γυρίσματα 4 ταινιών και τώρα αρχίζει ο μεγάλος αποχαιρετισμός. Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη πρώτη ταινία που θα τον δούμε, με τίτλο «A most wanted man».

 

Ο Hoffman θα εμφανιστεί ακόμα στα φιλμ «God’s Pocket» (2014) και «The Hunger Games: Mockingjay Part1 & Part2» (2014, 2015).