Τα τελευταία χρόνια το ποδήλατο έχει γίνει το αγαπημένο εναλλακτικό μέσο μετακίνησης. Και γιατί όχι άλλωστε; Οικολογικό είναι, γυμνάζεσαι παράλληλα, ενώ -το καλύτερο από όλα- είναι ότι δεν κολλάς στη κίνηση. Το πρόβλημα στην Ελλάδα βέβαια είναι ότι δεν έχουμε ποδηλατόδρομους, όπως στις περισσότερες χώρες, αλλά που θα πάει, θα λυθεί και αυτό κάποια μέρα.

Και όπως όλα τα πράγματα που γίνονται μόδα από τη μία μέρα στην άλλη, έτσι και το ποδήλατο βλέπει όσο περνάει ο καιρός να εξελίσσεται. Πριν από λίγο καιρό είχαμε τη μανία με τα vintage bikes, τώρα ήρθε η περίοδος των electric.

Πριν από περίπου 6 μήνες είδαμε το πρώτο super bike, το Concept 1865, τώρα ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε το μέλλον των ποδηλάτων: το Feddz Electric Bike.

Διαβάστε ακόμα: Ζωή σε δύο ρόδες – Τα 5 πιο στιλάτα ποδήλατα

Ο σχεδιασμός του θυμίζει μηχανή, αλλά αντί για ντεπόζιτο διαθέτει μια μπαταρία, ικανή να σε «ταξιδέψει» για 110 χλμ., ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα. Διαθέτει USB ώστε να φορτίζεις το κινητό σου όσο κάνεις ποδήλατο, ενώ η μπαταρία κρατάει 7 ώρες – μετά το βάζεις στην πρίζα.

Βέβαια με τη τιμή του να αγγίζει τα 6.000 ευρώ, αναρωτιέσαι γιατί να μην πάρεις μια κανονική μηχανή. Σωστό.