Τα εταιρικά πάρτι της ζωής μας (και της δικής σας) είναι τα πιο βαρετά. Ειδικά αν τα συγκρίνουμε με αυτό του 44ου Τμήματος της Νέας Υόρκης.

Ένα viral βίντεο το αποδεικνύει, κάνοντας σαφές πως το άφθονο αλκοόλ είναι μια ωραιότατη συνταγή για την καταστροφή.

Σύμφωνα με τη New York Post, στο βίντεο βλέπουμε μια αστυνομικό να κάνει ένα άκρως αισθησιακό lap dance πάνω στον υπαρχηγό του τμήματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι παντρεμένος. Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι τη στιγμή που δημοσιεύθηκε το βίντεο που τον δείχνει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τον χορό της συναδέλφου του. Ναι, ο 44χρονος Νικ Μακ Γκάρι φαίνεται να περνά εξαιρετικά καλά.

Δυστυχώς, όμως, το σχετικό βίντεο έφτασε στους ανωτέρους του, η οποίοι με συνοπτικές διαδικασίες ζήτησαν τη δυσμενή μετάθεσή τους. Ο ίδιος, με τη σειρά του, δήλωσε μετανιωμένος και συμφώνησε πως η κατάσταση ξέφυγε, προσπαθώντας παράλληλα να καλύψει τη νεαρή αστυνομικό, που ομολογουμένως θα μπορούσε να κερδίσει βραβείο για αυτό τον χορό. Μα είναι εξαιρετική.

«Το να έχεις τέτοιου είδους επαφή με υφιστάμενή του απαγορεύεται κατηγορηματικά στη δουλειά. Εκείνη δικαιολογείται γιατί ήταν καινούργια στη δουλειά. Όμως αυτού του είδους τα περιστατικά δημιουργούν κακό προηγούμενο», δήλωσε σύμφωνα με πηγές.

Ας επιστρέψουμε στα δικά μας βαρετά πάρτι, μετά από αυτό.