Κάποια τα σχολιάσαμε στο Provocateur, κάποια άλλα τα προσπεράσαμε. Δεν έχει σημασία αυτό. Το θέμα είναι ότι ήρθε το τέλος της εβδομάδας και αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στο μυαλό μας.

Δείτε τι μας έμαθε η εβδομάδα που φεύγει.

 

Η μεγάλη έξοδος

Το έλεγαν, το έλεγαν, στο τέλος το έκαναν. Βγήκαμε στις αγορές και χαρές και πανηγύρια. Το πρόβλημα ήταν ότι η μισή Ελλάδα δεν φορούσε τα… καλά της εκείνη τη μέρα.

 

Το video της ντροπής (και της ξεφτίλας μας)

Χωρίς λόγια…

 

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Sorry, αλλά την είδες την κόρη του Sean Penn; Dylan ονομάζεται, αν σε ενδιαφέρει!

 

Άτιμος μήνας ο Απρίλιος

Ειδικά αν κυκλοφορείς με ένα… πουκαμισάκι. Δεν είδες πως την πάτησε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μαζί με το χαρτί με τις ερωτήσεις, έβγαζε κάθε τρεις και λίγο τα χαρτομάντιλα;

 

Η τσάντα του Sport Billy

Συγγνώμη, η τσάντα του Σταύρου Θεοδωράκη, εννοούσαμε! Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του γνωστού δημοσιογράφου θα έβαζα την back bag επικεφαλή του ψηφοδελτίου του Ποταμιού. Άλλωστε τις ίδιες εμφανίσεις με τον Θεοδωράκη κάνει και είναι και πιο συμπαθητική σε αυτά που (δεν) λέει.

Διαβάστε ακόμα: Τι (δεν) έμαθα από την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Σταύρου (και του σακιδίου του)

 

Τρέξε, τρέξε μικρούλη

Καλός προπονητής ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά ως σπρίντερ θα έσκιζε! Τον είδες πως έτρεξε μετά το γκολ-πρόκριση της Τσέλσι στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ; Τύφλα να έχει ο Γιουσέιν Μπολτ.  

 

Η γριά κότα έχει το ζουμί

Αρκεί να έχει κάνει και… 67 πλαστικές. Ρωτήστε και την 67χρονη Cher που ακόμα τα πετάει στη σκηνή.

 

Τέρμα το παραμύθι

Τόσα χρόνια που «πέταγε» η Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι «αυτή η ομάδα δεν χρειάζεται προπονητή». Ε, τελικά αποδείχθηκε ότι χρειάζεται και παραχρειάζεται.

 

Θα χυθεί (πολύ) αίμα

Το «Game of Thrones» επέστρεψε και απέδειξε ότι και φέτος θα μας αφήσει άφωνος. Εκπληκτικό ήταν το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου και η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή.

Διαβάστε ακόμα: Κάτσε πάνω στον… θρόνο! – Αυτοί είναι οι ήρωες του «Game of Thrones» που θέλουμε να δικαιωθούν

 

Λες να το πάρει η Ατλέτικο;

Αν σκεφτείς πως τα τελευταία χρόνια οι μοναδικές ομάδες που έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ (πέρα από τη Μπαρτσελόνα) έχουν αποκλείσει τους Καταλανούς, τότε καταλαβαίνεις γιατί η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να σηκώσει την κούπα.