Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε ως ομιλητής στην εκδήλωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, “Κοινωνία Χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία Με Μέλλον”. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, μίλησε για τον «κίνδυνο» των διαφορετικών ανθρώπων, αλλά και για τα κακώς κείμενα, την ομοφοβία, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ και τις ευθύνες της πολιτείας σε ό,τι αφορά τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία που «αναπνέουν» ακόμα ανάμεσά μας. Δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από όλα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Μεταξύ αυτών και η Πάολα Ρεβενιώτη, η οποία με μια δημοσίευσή της στο Facebook, σχολιάζει την τοποθέτηση του σεναριογράφου και ηθοποιού. 

“Καλημέρα, άσε μας κουκλίτσα μου που μιλάς εσύ ότι σου στερούν τα προνόμια σαν gay όταν επί χρόνια μέχρι να στήσεις καριέρα έκανες μόκο, έβγαλες του κόσμου τα λεφτά μέσα από την τηλεόραση, έχοντας όλα τα προνόμια του κόσμου χρησιμοποιώντας σαν αστεία τη γκέι κουλτούρα. Και τώρα που μεγάλωσες μας το παίζεις εκ του ασφαλούς πλέον αδικημένος ως ομοφυλόφιλος, τι να πουν τόσοι άλλοι για τις αδικίες. Πού ήσουνα τόσα χρόνια και δεν μίλαγες;”, έγραψε η εμβληματική για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, Πάολα Ρεβενιώτη.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Γιώργος Καπουτζίδης από το βήμα του στην εκδήλωση, απηύθυνε μια ερώτηση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, λέγοντας: 

«Θέλω όμως πραγματικά να κάνω μία ερώτηση στον πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει και πάλι θα το πω με παρατάξεις. Έχει να κάνει με το τι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει μία τεράστια ευθύνη, ένα τεράστιο βάρος, οδηγεί μια χώρα και τον σέβομαι πάρα πολύ γιατί έχει αυτή την ευθύνη που είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν θα ήθελα να είμαι καθόλου στη θέση του. Δεν έχει να κάνει με παράταξη. Για ποιο λόγο, αυτό μόνο απαντήστε μου. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σε αυτή την αίθουσα; Γιατί είναι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα στη γειτονιά μου, στην πόλη μου; Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει, έχει καλώς, θα τη δεχτώ την απάντηση. Αλλά αν δεν έχει απάντηση σε αυτό, πάει να πει ότι κάτι έχει κάνει λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία μας και η πολιτεία μας. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».