Το Rolling Stone μας έχει συνηθίσει σε προκλητικά εξώφυλλα, που δημιουργούν αίσθηση από αισθητικής πλευράς, αλλά και επειδή πολλές φορές η επιλογή τους είναι… αναπάντεχη. Αυτή τη φορά όμως, το εξώφυλλο του τεύχους Μάιου έχει ένα σημαντικό λάθος, ιστορικής φύσης.

Αυτές τις ημέρες, η 53χρονη ηθοποιός γνωρίζει την αποθέωση για ένα άλλο σίριαλ, το «Veep», στο οποίο εκείνη υποδύεται το ρόλο της «αντιπροέδρου» των ΗΠΑ. Πατώντας στο ρόλο, φωτογράφισαν τη Dreyfus γυμνή, ενώ στην πλάτη της ζωγράφισαν ένα τύπου tattoo (όχι μόνιμο), με απόσπασμα από το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Ακριβώς από κάτω υπάρχει φαρδιά πλατιά η υπογραφή του Στο τέλος του αποσπάσματος είναι εμφανής η υπογραφή του προέδρου του αμερικανικού Κογκρέσου, John Hancock. Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η γκάφα, αφού ο συγκεκριμένος αμερικανός πολιτικός έβαζε την υπογραφή στις 5 Ιουλίου του 1776 στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και όχι στο Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Τα πρώτα tweets των ενημερωμένων αμερικανών εμφανίστηκαν αστραπιαία στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χλευάζοντας το περιοδικό. Το Rolling Stone απάντησε πως η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας βρίσκεται στο πλευρό της ηθοποιού που δεν βλέπουμε (δεν έπεισε κανέναν), ενώ η «Πρόεδρος της κωμωδίας», όπως είναι ο τίτλος του περιοδικού για τη Dreyfus, απολογήθηκε και αυτή μέσω του Twitter, αποδίδοντας τις ευθύνες στο manager της.