Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 26/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Δουλέψτε και άλλο και μην διαμαρτύρεστε για το βαρύ πρόγραμμα που έχετε, μόνο έτσι θα πετύχετε όλους σας τους στόχους αλλά και την δημιουργία θετικών προϋποθέσεων για το μέλλον σας. Μην αφήσετε το πάθος και την ζήλια να απομακρύνει αισθηματικά τον σύντροφό σας.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια βοήθεια από κάποια χρήματα που θα έρθουν ξαφνικά θα σας ανακουφίσει έστω και προσωρινά. Η σχέση σας είναι τώρα πιο σταθερή και σκέφτεστε να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών, ιδιαίτερα όταν αφορούν τα οικονομικά σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κτητικότητα και η ζήλεια σας έχουν βάλει φωτιά στη σχέση σας. Εμπιστευθείτε τον σύντροφο σας επιτέλους, δείξτε του αγάπη και θα πάρετε πολλά σε αντάλλαγμα. Το παν είναι να μπορέσουν οι προϊστάμενοί σας να εκτιμήσουν τις ικανότητες και το χαρακτήρα σας. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε πιο κοντά από σήμερα και μετά στα επαγγελματικά σας αλλά και στους στόχους σας που έχετε παραμελήσει τελευταία. Θα περάσετε μια μικρή δοκιμασία στην σχέση σας που θα έχει οικονομικά αίτια. Αν είστε υπεύθυνοι και συνεπείς, θα λάβετε την απαιτούμενη βοήθεια από την οικογένειά σας

ΛΕΩΝ

Μια προσωπική περιπέτεια θα σας κάνει πιο διαλλακτικούς στο μέλλον. Μικρές παρεξηγήσεις ενδέχεται να βάλουν σε δοκιμασία τη φιλία σας με κάποια πρόσωπα. Αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για κάποια θέματα αποφασίστε πιο προσεχτικά και με περισσή επιφύλαξη.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δημιουργηθούν ίσως εντάσεις κυρίως εξαιτίας κάποιων προβλημάτων στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας σήμερα. Αυτήν την περίοδο θα υπάρξουν καταστάσεις που θα επιβεβαιώσουν πως είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα.
 

ΖΥΓΟΣ

Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας που θα τονώσουν την ψυχολογία σας και ίσως τελικά βρείτε ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η διαισθητική σας ικανότητα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε σήμερα τι ακριβώς χρειάζεται  η εργασία σας για να σας δώσει όλα αυτά που χρειάζεστε.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήνετε τους άλλους να σας ταλαιπωρούν με τα δικά τους προβλήματα και αγωνίες. Κάποιες οικονομικές διαφορές λύνονται, ενώ η κοινωνική σας ζωή ανεβαίνει και πάλι. Ίσως δεχτείτε μια πρόκληση και βλέποντας ότι δεν είναι εύκολο να την χειριστείτε ή ότι άλλοι στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας αναστατώνεστε.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιαστείτε να βρείτε απαντήσεις στα διλήμματα που έχετε αυτό το διάστημα. Έχετε την τάση να διευρύνετε συνεχώς τον πνευματικό σας ορίζοντα. Σας διακατέχει μία αισιοδοξία, αλλά πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ζήτημα οικονομικής φύσεως θα σας αναστατώσει πρόσκαιρα αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε. Ήρθε ο καιρός να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Οι χαλαρωτικές στιγμές που ίσως ζήσετε αυτή την περίοδο θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε μονοπάτια που δεν γνωρίζετε. Έχετε αυτή την περίοδο τη στήριξη της οικογένειας σας οικονομική και ψυχολογική.  

ΙΧΘΥΕΣ

Κάντε τα έξοδά σας με σύνεση, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την οικογένειά σας. Οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα, χρειάζονται ψυχραιμία και λογική. Προσπαθήστε να μην είστε ευέξαπτοι και να μη γίνεστε εριστικοί προς τον σύντροφό σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr