“Δεν είμαστε μαζί πλέον αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είμαι πολύ καλά. Ήταν σίγουρα μια σχέση που σημάδεψε την ζωή μου, όμως δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες για αυτήν. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα στο Λος Άντζελες και ακόμα και τώρα κρατάμε τυπικές, καλές σχέσεις. Νομίζω ότι είχα ξαναερωτευθεί πολύ και πιο πριν από τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Σήμερα δεν θα έλεγα πως τον έχω στην ζωή μου σαν σύμβουλο αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πως να φέρεται σε μια γυναίκα” είπε το μοντέλο για τον πρώην της.

Τα περσινά Χριστούγεννα την βρήκαν στο πλευρό του στη Σκωτία. Τότε, μεσούσης της καραντίνας, ο χολιγουντιανός σταρ έμενε  πολυτελή έπαυλή του στην Σκωτία. Η Σοφία Χαρμαντά και ο Τζέραλτν Μπάτλερ γνωρίστηκαν στην Αμερική πριν πέντε χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου. Τότε, εκείνος διατηρούσε σχέση με τη Μόργκαν Μπράουν, με την οποία χώρισε για ένα διάστημα, επανασυνδέθηκε, για να έρθει στη συνέχεια ο οριστικός χωρισμός. Από τότε, η Σοφία είναι στο πλευρό του.

 

Το μοντέλο είχε μιλήσει στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, την απόφασή της να αφήσει την χώρα μας και να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες της στην Αμερική.

Μάλιστα, φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media, έδειχναν τον ηθοποιό στην αγκαλιά της Ελληνίδας να απολαμβάνει μαζί της το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο έκαναν μαζί τζετ σκι στη θάλασσα.