Η Αναστασία Γιούσεφ, αυτή που έχει δηλώσει ότι για ένα μόνο πάρτι στη Μύκονο με Άραβες τις έδινα 20 χιλιάρικα, ετοιμάζεται για γάμο. Το μέγεθος του μονόπετρου εκτίμησε η Super Katerina γιατί εκεί μίλησε. Η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ μίλησε για τα επαγγελματικά της, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Με  αφορμή την πρόταση που δέχτηκε για το ριάλιτι Φάρμα, η δημοφιλής χορεύτρια αναφέρθηκε στο Instagram και τις απολαβές της ως influencer «Ήταν μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση. Βέβαια, δεν υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από την δουλειά μου. Ένας καλός μήνας στο Instagram με αρκετά give away και διαφημίσεις μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».​

Παράλληλα, η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε αινιγματικά για την πρόταση γάμου που έχει δεχθεί! «Έχουμε συζητήσει με τον σύντροφο μου για την Φάρμα και δυστυχώς δεν είναι πολύ σύμφωνος με αυτό. Οπότε είναι και αυτός ένας από τους λόγους τους αρνητικούς». Η εκρηκτική χορεύτρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον σύντροφο της. Είπε το ναι αλλά δεν έκανε άλλες αποκαλύψεις για το σύντροφο της.  

Η χορεύτρια που έχουμε θαυμάσει στα κλαμπ, στα social media αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό μπήκε στο live του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Όπως η ίδια έγραψε, στο Instagram του γνωστού youtuber… έβαλe β@@α με 5.000 ευρώ.