Αν κάτι είναι να στραβώσει, θα στραβώσει και τίποτα δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό, ειδικά όταν κάποιος έχει βάλει το χεράκι του για να οδηγηθεί κάποιος σε μία υπερβολικά άβολη στιγμή. Τι γίνεται όμως όταν μία τέτοια υπερβολικά άβολη στιγμή γίνει στον αέρα ενός τηλεοπτικού σταθμού; Παίρνει αλόγιστες διαστάσεις ή όπως λέμε στον σύγχρονο διαδικτυακό κόσμο, γίνεται viral.
 
Την Κυριακή που μας πέρασε, το κανάλι Krem από την Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, προσέφερε ένα κάπως «πιπεράτο» πρόγραμμα παράλληλα με το κανονικό του, δηλαδή τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσα στις ΗΠΑ. Ο υπεύθυνος γραφικών του καναλιού μάλλον βαριόταν υπερβολικά να ασχοληθεί με τα σύννεφα και τις βροχοπτώσεις και έτσι αποφάσισε να παίξει και μερικά πλάνα από ταινίες ενηλίκων.
 
Τη στιγμή που η παρουσιάστρια, Μισέλ Μπρος στο όνομα, έλεγε τον καιρό με τον συνηθισμένο τρόπο, πίσω της γινόταν το «έλα να δεις».

https://www.youtube.com/watch?v=ey-qetPMjtc

Καμία από τις παρουσιάστριες που βρίσκονταν στο στούντιο δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί και οι σκηνές από την ταινία έπαιξαν στον αέρα για 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα, στο παράθυρο δίπλα ακριβώς από τον χάρτη. 
 
Λίγο αργότερα, ήρθαν και οι απαραίτητες εξηγήσεις από το Krem: «Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», έγραψαν, αν και είμαστε σίγουροι ότι τα νούμερά τους θα έχουν σημειώσει τεράστια άνοδο από τότε.