Στον εισαγγελέα της Καλιφόρνιας οδηγήθηκε μια 47χρονη μητέρα από την Καλιφόρνια που φέρεται να φιλοξενούσε εφήβους, να τους υποκινεί να διοργανώνουν άγρια πάρτι με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και να τους παρακολουθεί ενώ επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις.

https://t.co/SY4zZ28MIC

 Η Σάνον Ο Κόνορ γελούσε ενώ έβλεπε στην κρεβατοκάμαρα της ένα μεθυσμένο έφηβο αγόρι να έχει «καβαλήσει» και να αγγίζει απρεπώς ένα ανήλικο κορίτσι που τότε ήταν φίλη του 15χρονου γιου της, σύμφωνα με τις καταθέσεις του δικαστηρίου.

Η 47χρονη μητέρα κρατούσε μυστικά αυτά τα άγρια πάρτι από τον σύζυγό της και τους υπόλοιπους γονείς ενώ 14χρονα και 15χρονα παιδιά λιποθυμούσαν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, έκαναν εμετούς και δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους. Έπρεπε να βρουν το θάρρος αυτά τα παιδιά να εξομολογηθούν στους δικούς τους αυτού του είδους την κακοποίηση. Ο εισαγγελέας Jeff Rosen δήλωσε σοκαρισμένος ως γονιός θεωρεί ηθική υποχρέωση του να επιβάλλει ποινές στους ενήλικες που θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά της κοινότητας.

Επί οκτώ μήνες (από το 2020 ως τις αρχές του τρέχοντος έτους) η Σάνον Ο Κόνορ διοργάνωσε πολλά πάρτι για το γιο της και τους φίλους του και τους πίεσε να τα κρατήσουν μυστικά. Ένα 14χρονο κορίτσι που μίλησε για αυτά τα πάρτι απειλήθηκε ότι θα διασπείρουν φήμες για τη σεξουαλική της ζωή. Σε ένα πάρτι έδωσε προφυλακτικά σε ένα μεθυσμένο 14χρονο αγόρι και το έσπρωξε σε ένα δωμάτιο που ένα μεθυσμένο 14χρονο κορίτσι ήταν λιπόθυμο στο κρεβάτι. Το κορίτσι ξύπνησε και φοβισμένο κλειδώθηκε στο μπάνιο. Σε άλλο πάρτι ένα κορίτσι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Την άφησε εκτεθειμένη βορά σε μεθυσμένα αγόρια. Ήξερε τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Τον Οκτώβρη του 2020 νοίκιασε μια έπαυλη στην Σάντα Κλάρα κι άφησε ζημιές 9000 δολαρίων και τα πλάνα από τις κάμαρες παρακολούθησης έδειξαν μεθυσμένους εφήβους να παραπατούν.

Ένα κορίτσι έσπασε το δάχτυλο της και ένα αγόρι έπαθε διάσειση μετά από τροχαίο με το αυτοκίνητο της κατηγορουμένης. Η Ο’Κόνορ αντιμετωπίζει 39 ποινικά αδικήματα.