Η 24χρονη Καζούμι είναι ένα μοντέλο και πορνοστάρ από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία έχει έντονη παρουσία στο OnlyFans. Η Καζούμι, λοιπόν, προσπαθεί να πείσει τους ανεμβολιάστους συμπολίτες μας να αφήσουν τους γιατρούς τους να τους τρυπήσουν το μπράτσο με το εμβόλιο κατά της Covid 19. Όχι, δεν προσπαθεί να τους πείσει με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με την πειθώ και με επιχειρήματα, αλλά με έναν άλλο, πιο εναλλακτικό τρόπο.

Για να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους θαυμαστές της που είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά τον εμβολιασμό τους για τον κορονοϊό, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βοηθήσει την ανθρωπότητα να θωρακιστεί απέναντι στον «αόρατο εχθρό».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam22 (@adam22)

Η Καζούμι, λοιπόν, αποφάσισε να στείλει δωρεάν γυμνές φωτογραφίες της σε άντρες που μπορούν να αποδείξουν, λογικά με το πιστοποιητικό τους, ότι εμβολιάστηκαν. Αυτό έγινε γνωστό μέσω του podcast No Jumper Patreon, όταν και αποκάλυψε το κίνητρό της. «Έχω ήδη στείλει γυμνές φωτογραφίες μου σε όσους μου έδειξαν πιστοποιητικό εμβολιασμού τους», είπε.

Ο παρουσιαστής του podcast γνωστός ως Adam22 απάντησε: «Το είδα, αυτό προξένησε μια αφύπνιση». Και ο κωμικός Danny Mullen ρώτησε: “Αυτό είναι κάτι για το οποίο είσαι πραγματικά παθιασμένη ή απλά θέλεις να γίνεις viral;». Η Καζούμι απάντησε: «Τι; Όλοι πρέπει να εμβολιαστούν».
Η Καζούμι προσχώρησε στο OnlyFans αφού ταπεινώθηκε όταν κάποιος την τράβηξε σε μια προσωπική στιγμή χωρίς τη συγκατάθεσή της.