Κυρίες και κύριοι, το «έχω πάει με 4000 γυναίκες» του Γιάννη Σπαλιάρα ανήκει στο παρελθόν. Έχει μπει σε ένα συρτάρι, καλύπτεται πια από ένα στρώμα σκόνης. Το μοντέλο και ηθοποιός έχει πια αλλάξει, προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή του και να αφήσει πίσω του παρόμοιες δηλώσεις που το μόνο που κατάφεραν, ήταν να προκαλέσουν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day του Alpha, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. Αυτά που είπε, λοιπόν, ήταν πολύ μακριά από αυτά που περιμέναμε να ακούσουμε από το στόμα του.

«Τι να σας πω ότι είμαι καλά; Δεν είμαι καλά, δεν υπάρχει προσωπική ζωή», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως «φυσικά και θα ήθελα να υπάρχει κάτι, φυσικά! Είμαι και σε ηλικία που είμαι έτοιμος για όλα αυτά».

Μία από τις ερωτήσεις συχνές ερωτήσεις που δέχεται, είναι και για τον αριθμό των κατακτήσεών του, ειδικά μετά την περίφημη δήλωση πριν από μερικά χρόνια. Για ακόμη μια φορά, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποφάσισε να μην προκαλέσει αλλα να κρατήσει τις αποστάσεις του από τις παρελθοντικές του δηλώσεις. «Δεν είμαι άνθρωπος που μετράει τις ερωτικές του συντρόφους». Γιάννη, είσαι σίγουρα ο Σπαλιάρας;