Η Δέσποινα Βανδή είναι ένα απλό λαϊκό κορίτσι, θέλει το κουτουκάκι της, το μεζέ της και το αγόρι της. Και το βρήκε 3 σε 1 στην αγκαλιά του Βασίλη του Μπισμπίκη του που οι παλιοί τον ξέρουν από τις ταινίες του Οικονομίδη και οι καινούργιοι από τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 ως Μάνο Βόσκαρη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA Κομάντα και Δράκοι.

Κάποιοι θα τον δουν και στην θεατράρα που του παραχώρησε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο καταπληκτικό Άνθρωποι και Ποντίκια. Η 52χρονη τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της από τον 48χρονο Νικολαΐδης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπό του 44χρόνου από το Λουτράκι Κορινθίας που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ στο MEGA, ως Λευτέρης Παπαπολίτης, τη σεζόν 2010-2011, έχει εργαστεί περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο και ο πατέρας του Μιχάλης Μπισμπίκης ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in.gr Βανδή και Μπισμπίκης επέλεξαν να διασκεδάσουν και να σιγοτραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα διακριτικό, φοιτητικό κουτούκι στην καρδιά των Εξαρχείων, λίγα μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν νιώθει κρύο και κυκλοφορεί ακόμη με βερμούδα και κοντομάνικα.Το ζευγάρι επέλεξε ένα απόμερο τραπεζάκι στο κουτούκι «Ναυάγιο των Αγγέλων», όμως έγινε εύκολα αντιληπτό από τους θαμώνες. Και όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του in.gr, δεν έκαναν τίποτε για να κρύψουν τη σχέση τους.

Πηγή: in.gr