Η πίστη, η πραγματική πίστη και όχι οι δογματικές δοξασίες, σώζει. Σε φέρνει σε επαφή με την ύπαρξή σου, σε κάνει να αποδεχτείς την θνητότητά σου, να αγκαλιάσεις τις ατέλειες σου και να συγχωρήσεις εκείνους που σε έβλαψαν.

https://t.co/OoVQlE22bN

Μια γιαγιά, μια ανύποπτη κι αθώα ηλικιωμένη κυρία, έγινε θύμα του virality όταν εντοπίστηκε σε μια εκκλησία φορώντας μια ροζ πασμίνα με πράσινους κάκτους ή μανιτάρια ή πέη. Προφανέστατα, δεν ήξερε η αξιαγάπητη γυναίκα ότι θα προκαλούσε τα βλέμματα και θα εξήρε την φαντασία των χρηστών του Reddit. Δεν την ένοιαζε πιθανότατα.

https://t.co/vKSQqUgGik

Γιατί το μυστικό αυτής της γιαγιάς είναι ένα. Έχει περάσει άπειρα χρόνια να προσπαθεί να συμβαδίζει με τις κοινωνικές νόρμες. Κι εφόσον, είδε ότι αυτό είναι α) ανέφικτο και β) τοξικό αποφάσισε να ζήσει χωρίς να δίνει σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες.

https://twitter.com/teeraRU?ref_src=twsrc%5Etfw

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι υπάρχει το φυτό Echinopsis Lageniformi, είναι ο πράσινος κάκτος που μοιάζει με αντρικό μόριο. Βρίσκεται στη Βολιβία και είναι γνωστοί για τη χρήση τους στην παραγωγή παραισθησιογόνων.Δεν πιστεύουμε πάντως πώς θα ήταν σωστό να την πληροφορήσουν για το πραγματικό pattern της πασμίνας. Ίσως όμως θα έπρεπε να της τεστάρουν την όραση γιατί φαίνεται να μην βλέπει καθαρά.

https://twitter.com/daralebrun/status/1442141117139628040?ref_src=twsrc%5Etfw