Πολλά περιμένεις να δεις σε ένα ζωολογικό κήπο. Φίδια, ελέφαντες, περίεργα εξωτικά πουλιά, παπαγάλους πολύχρωμους, γορίλες. Σίγουρα δεν θα φανταζόσουν ότι θα συμμετείχες ως θεατής σε ερωτικές συνευρέσεις πρωτευόντων.

https://t.co/9BnHVY94zw

Μια έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου του Bronx, μια αυστηρώς ακατάλληλη σκηνή για ανηλίκους. Κι ήταν πολύ οι ανήλικοι επισκέπτες. Πατέρας δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει δυο γορίλλες να απολαμβάνουν το στοματικό σεξ, γεγονός που προκάλεσε επιφωνήματα σε παρευρισκόμενους.

https://t.co/ZqzEVnFtqT

Οι γορίλλες είναι γνωστά θηλαστικά του ζωικού βασιλείου που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση. Όπως οι γατόπαρδοι (ή τσίτα), οι αρκούδες και οι νυχτερίδες. Ένας πατέρας που ήταν παρόν στον ζωολογικό κήπο με τη σύζυγό του, την τετράχρονη κόρη του, τον γιο και την ανιψιά του, κατέγραψε βίντεο από την σκηνή, η οποία έλαβε χώρα στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης, και συγκεκριμένα, στο Δάσος Γοριλλών του Κονγκό.

https://www.youtube.com/watch?v=ozQ37i1gkJQ

Δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο των δυο τετράποδων. Μοιάζουν με ετερόφυλο ζευγάρι μιας και τα αρσενικά έχουν ύψος 1,80 μέτρα και ζυγίζουν συνήθως 160 κιλά και τα θηλυκά είναι μικρότερα, με βάρος γύρω στα 70 κιλά. Τα ερωτικό στιγμιότυπο προκάλεσε αμηχανία σε πολλούς από τους επισκέπτες -σε αντίθεση με τους γορίλες που έδειχναν να το απολαμβάνουν. Η πιθανολογούμενη ως θηλυκή είχε κλείσει τα μάτια και έβαζε τα χέρια της στο κεφάλι του συντρόφου της.  

Αρκετά είδη εμπλέκονται τόσο σε αυτοπεολειχία όσο και σε στοματικό σεξ. Αυτό έχει τεκμηριωθεί στις καφέ αρκούδες, τους θιβετιανούς μακάκους, τους λύκους, τις κατσίκες, τα πρωτεύοντα, τις ύαινες,τις νυχτερίδες, τους νοτιοαφρικανικούς σκίουρους εδάφους και τα πρόβατα. Στη φρουτοφάγo νυχτερίδα Cynopterus sphinx, η συνουσία από αρσενικά είναι σπονδυλοκοιλιακή και τα θηλυκά γλείφουν τον κορμό ή τη βάση του πέους του αρσενικού, αλλά όχι τη βάλανο που έχει ήδη διεισδύσει τον κόλπο.