Κάποια τα σχολιάσαμε στο Provocateur, κάποια άλλα τα προσπεράσαμε. Δεν έχει σημασία αυτό. Το θέμα είναι ότι ήρθε το τέλος της εβδομάδας και αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στο μυαλό μας.

Δείτε τι μας έμαθε η εβδομάδα που φεύγει.

 

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι Frank Underwood

Ρωτήστε και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Διαβάστε ακόμα: Τάκης… Underwood για κλάματα!

 

Πόσο εύκολο είναι να είσαι… James Bond.

Ρωτήστε και τον Ηλία Κασιδιάρη!

 

Τη πτώση από τα σύννεφα των Ελλήνων

Και όμως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πέφτουν από τα σύννεφα, όταν αποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο. Ακόμα και τώρα. Ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Ακόμα και με τις ατάκες «έλα να σε γαμήσω» ενός βουλευτή σε άλλο. Αλήθεια;

 

Τους νέους Black Keys

Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λίγο, γιατί τα πρώτα σχόλια δεν ήταν και τόσο θετικά για το «Fever». Και όντως, αυτό το beat στον ήχο τους μας ξένισε. Αλλά όπως λέει και ένας φίλος «όσο το ακούς κολλάς».

 

Οι λεσβιακοί πειραματισμοί είναι της μόδας

Γιατί οι διάσημες και sex symbols έχουν τόσο ανάγκη για λεσβιακούς πειραματισμούς; Δεν έχουμε την απάντηση, αλλά από την ώρα που ανακοίνωσαν ότι θέλουν να το δοκιμάσουν η Cameron Diaz και -λίγες μέρες αργότερα- η Miranda Kerr, το σίγουρο είναι αυτό: πλέον είναι μόδα.

Διαβάστε ακόμα: Η Miranda Kerr, η sexy φωτογράφηση και οι ερωτικοί πειραματισμοί με τις γυναίκες 

 

Τους κανόνες που μας συμφέρουν

Κίτρινη κάρτα πήρε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Κλάους Αθανασιάδης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επειδή πήρε τη μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα να την πάει γρήγορα στη σέντρα μετά τη μείωση του σκορ σε 2-1. Και όπως είπαν πολλοί Ερυθρόλευκοι σωστά έκανε ο διαιτητής, γιατί «έτσι λέει ο κανονισμός». Δεν διαφωνούμε, ότι έτσι (μπορεί να, δεν το ψάξαμε κιόλας) λέει, αλλά τώρα το θυμηθήκαμε; Γιατί δεν έχουμε δει να ξαναγίνεται (όσες φορές πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού τη μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα για να τη πάνε στη σέντρα γρήγορα). 

 

Πάει και αυτό

Το Mo Better ανακοίνωσε ότι στις 10 Μαΐου βάζει λουκέτο. Και μπαίνει στη λίστα των παλιών, καλών, ωραίων μπαρ που μας μεγάλωσαν (και πλέον μας είπαν «αντίο»).

 

Τον παλιό καλό καιρό

Ευτυχώς τα καλοκαιρινά ελληνικά μουσικά φεστιβάλ δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των μπαρ. Το… παλιό επιβιώνει. Αυτό καταλάβαμε βλέποντας για παράδειγμα τα πρώτα ονόματα του φετινού Rockwave – Eric Burton και Calexico ήταν τα δύο από τα τρία που ανακοινώθηκαν. Πιο nineties δεν γινόταν! 

 

Το νέο συλλεκτικό μπουκάλι Jameson

Ένα… λίφτινγκ για το γνωστό ιρλανδέζικο ουίσκι, φόρος τιμής στη γενέτειρά του, εμπνευσμένο από την Ιρλανδέζικη κουλτούρα, τα αξιοθέατα και την ατμόσφαιρα του Δουβλίνου.

 

Η Scarlett Johansson έχει σκληρή πλευρά

Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από το trailer της νέας της ταινίας «Lucy». Όχι δηλαδή ότι και εκεί δεν μένει με τα εσώρουχα. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

 

Είναι τρελή αυτή η Γιουνάιτεντ

Η ομάδα που έχασε από τον Ολυμπιακό έφερε ισοπαλία 1-1 με την Μπάγερν Μονάχου στο Old Trafford και σίγουρα έστειλε χιλιάδες στον κουβά!

 

Σιγά τη σεξοβόμβα

Αυτή ήταν η άποψη του Elia Kazan για τη Marilyn Monroe. Άλλωστε το είχε γράψει σε μια επιστολή του προς τη γυναίκα του στα μακρινά fifties (λέγοντας παράλληλα όχι την είχε απατήσει με τη star του Hollywood), που είδε το φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες.

 

Χάσαμε τον χαβαλέ μας

Μεταξύ μας, δεν τις λες και πολύ επιτυχημένες τις φάρσες που έγιναν φέτος για την Πρωταπριλιά. Αλλά δεν έχουμε παράπονο. Οι υπόλοιπες 364 ημέρες στην Ελλάδα μας αποζημιώνουν. Έχουμε Πρωταπριλιά κάθε μέρα σε αυτή τη χώρα.