Ο σεξισμός δεν λείπει από το “γεμάτο αισθητική και διανόηση” Instagram. Θύμα αυτή τη φορά η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ανήρτησε μια φωτογραφία της και μερικοί έσπευσαν να σχολιάσουν, τι άλλο; Τις ρώγες της. Αυτό δεν είναι ακριβώς καινούργιο για την Κάτια, μιας και το γεγονός ότι δεν φοράει σουτιέν είχε γίνει “θέμα” και για τους θεατές του Survivor στο οποίο το μοντέλο συμμετείχε. 

Αυτές τις μέρες, η Κάτια κάνει διακοπές στην Πορτογαλία. Με φόντο τη θάλασσα, το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία φορά ένα τζιν σορτς και ένα κίτρινο μπλουζάκι. Θέμα βέβαια δεν έγιναν ούτε οι διακοπές της, ούτε το outfit της, αλλά οι ρώγες της, οι οποίες, όπως φαίνεται να παρατήρησαν με μεγάλη χαρά χρήστες του Instagram. Άντρες στη συντριπτική πλειοψηφία τους. 

Σε άλλα νέα, άντρες που συμπεριφέρονται ντιτζιταλικά σαν να μην έχουν ξαναδεί ρώγες στη ζωή τους, έσπευσαν να αφήσουν σχόλια σε στιλ “πολύ κρύο έχει στο καράβι βλέπω”. Ποιος τους ρώτησε; 

Κόντρα στα σάλια που γέμισαν το comment section της ανάρτησής της, χρήστριες μπήκαν στο πάρτι για να προτρέψουν την Κάτια να #freethenipple αλλά και να βάλουν στη θέση τους όλους τους σεξιστές που μαζεύτηκαν από κάτω.