«Κόντρα στην οικονομική κρίση κάνουμε προσφορές για όλους!». Ποιός το ‘πε αυτό; Καμιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, απ’ αυτές που μας ζαλίζουν τ’ αυτιά σε καθημερινή βάση; Καμιά αεροπορική εταιρεία μήπως, που ψάχνει για πελάτες ενόψη διακοπών; Κανένα σούπερ μάρκετ, μπας και τσιμπήσει κόσμο απ’ τους διπλανούς; Όχι κυρίες αναγνώστριες και κύριοι αναγνώστες. Το ξενοδοχείο Priamos τα λέει, απευθυνόμενο σε μικρούς, μεσαίους και μεγάλους εραστές.

Τα δύο ξενοδοχεία Priamos για να είμαι ακριβής, μιας και υπάρχει ένα στο Παγκράτι κι άλλο ένα στο Μοσχάτο. Τηλέφωνα και διευθύνσεις δεν προσθέτω, θα τα βρείτε όλα στο www.hotelpriamos.gr. Εκείνο ωστόσο που έχω να υπογραμμίσω είναι η πολιτική τιμών των ξενοδοχείων. Πρώτον οι τιμές των δωματίων αρχίζουν από 15 ευρώ. Δεύτερον, στο Priamos I στο Παγκράτι, οι τιμές για τις σουίτες (πλην Παρασκευής και Σαββάτου) έπεσαν στο μισό, δηλαδή στα 50 ευρώ. Κι όλα αυτά πριν ακόμη ψηφιστεί το Πολυνομοσχέδιο!

Έχω και καλύτερο όμως. Αν είστε πρωινός εραστής, στο Priamos II θα βρείτε την υγειά σας. Από 7 το πρωί ως 4 το μεσημέρι οι μεγάλες σουίτες κοστίζουν 40 ευρώ και οι μικρές μόλις 30 ευρώ. Έπεσε μπαλτάς, αν όχι Μπαλτάκος στις τιμές! Κι αν είναι Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, όλο το 24ωρο, τρελάθηκε το αφεντικό ένα τριαντάρι την έβαλε τη σουίτα. Δεν ξέρω γιατί εξαιρείται η Τετάρτη, αλλά φοβούμαι ότι έχει να κάνει με τις παραδοσιακές επισκέψεις στους γιατρούς λόγω κλειστών καταστημάτων. 

Όσο για τα νέα τα παιδιά που τα έχει τσακίσει η ανεργία, τα φρέσκα ζευγάρια από 18 ως 23 έτη πληρώνουν μόνο 17 ευρώ το δωμάτιο. Αυτή είναι κοινωνική πολιτική κύριοι, όχι κάτι πλαστά πλεονάσματα και ελεημοσύνη για τους πένητες. Πριν γυρίσει ο τροχός, ας… γαμήσει κι ο φτωχός!

ΥΓ.: Κι επειδή υπάρχει κοσμάκης που θερμαίνεται τις Τετάρτες, έπεσε στα χέρια μου έτερο φυλλάδιο του ξενοδοχείου Crystal Blue, στη Γλυφάδα, που υπόσχεται δωμάτια από τις 2 το μεσημέρι ως 8 το βράδυ, από Δευτέρα ως Πέμπτη, μόλις προς 17 ευρώ. Και μόνο για το δωρεάν παρκινγκ, πάλι αξίζει τον κόπο.