Θυμάστε τις μέρες που τα sites όχι απλώς τρελαίνονταν με το love story της Ιωάννας Μαλέσκου με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, αλλά τσέκαραν ακόμα και αν κάνουν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram; Τότε που φίλαθλοι βάζισαν όλες τις ελπίδες τους σε αυτή την ερωτική ιστορία; Τότε που πετυχαίναμε κείμενα και κείμενα, και αγκαλιάζοντας την κιτρινίλα μέσα μας, τα κλικάραμε για να πάρει λίγο γεύση η ζωή; Ε, τώρα γυρνάμε σελίδα γιατί, hello, η Μαλέσκου προχώρησε σε άλλη σελίδα. Δεν θα μας ρωτήσει η γυναίκα με ποιον θα βγαίνει, παιδιά. Προχωράμε.

Σε άλλα νέα, η Ιωάννα Μαλέσκου, μέσα στο καλοκαίρι λογικά τραγουδούσε «τώρα στα στόρι μου θα με βλέπεις αγόρι μου» στον Χεζόνια και γνώρισε κάποιον άλλο. Έναν εκπαιδευτή σκύλων, σύμφωνα με το ON Time. Αν μας ρωτάς, σίγουρα έχουν περισσότερα κοινά, γιατί μέχρι ένα σημείο τον σκύλο της Μαλέσκου τον βλέπαμε πιο συχνά από την ίδια τη Μαλέσκου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως περνούν αρκετό χρόνο μαζί και πως ενώ η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλία, προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Άλλες πληροφορίες λένε πως η παρουσιάστρια επισκέπτεται πολύ συχνά το κτήμα-έδρα του εκπαιδευτή στην Παλλήνη. Δεν είναι η Παλλήνη ρομαντικό σποτ για ραντεβού; Όχι, δεν είναι, αλλά δεν μας πέφτει και λόγος.

Παναθηναϊκός left chat.