Πάει καιρός από τότε που έχουμε να τη δούμε σε μια καλή ταινία, ξέρεις από άποψη ποιότητας. Ίσως να ήταν και το  «Vicky Cristina Barcelona» του Woody Allen από το 2008, καθώς το «Her» δεν το μετράμε (άλλωστε δεν την είδαμε εκεί, απλά την ακούσαμε!). Ωστόσο η Scarlett Johansson τα τελευταία χρόνια κάνει πάρτι στις μεγάλες οθόνες, παίζοντας πότε σε υπερπαραγωγές και πότε σε ανεξάρτητα φιλμ, αλλά πάντα σε περίεργους ρόλους.

Από την επαγγελματία δολοφόνο Natasha Romanoff στα «Iron Man», «Avengers» και «Captain America», στην αθώα υπεύθυνη ζωολογικού κήπου στο «We Bought a Zoo» και από εκεί στην εξωγήινη του «Under the Skin»! Και τώρα έρχεται να προσθέσει έναν ακόμα διαφορετικό ρόλο στην καριέρα της, πρωταγωνιστώντας στο φιλμ «Lucy».

Διαβάστε ακόμα: Simply the best – Όταν η Scarlett Johansson κάνει την μεγάλη οθόνη να… κοκκινίζει 

Στη νέα ταινία του Luc Besson, η Scarlett υποδύεται τη Lucy, μια τύπισσα μπλεγμένη με τον υπόκοσμο, που ξαφνικά αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις από ένα περίεργο ναρκωτικό. Και τα βάζει με όλους και με όλα. Ναι, μετά τη sexy και γοητευτική πλευρά της, ήρθε η ώρα να δούμε και τη σκληρή της.