Το «Επιστροφές – καταστροφές» είναι ένα βαρύ λαϊκό ζεϊμπέκικο που δεν ακούστηκε στην πρεμιέρα του Just The Two Of Us, αλλά τελικά, νιώσαμε την αύρα του. Ναι, η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην tv έδωσε άλλες διαστάσεις στη χθεσινή πρεμιέρα. Μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με αυτού του είδους τα προγράμματα, κατάφερε να δημιουργήσει μια αρρυθμία στη ροή του show, προσπαθώντας να στρέψει τα ήδη στραμμένα φώτα προς το μέρος της. Η… αφώτιστη Ζέτα Μακρυπούλια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ίσως και να νοστάλγησε το σφιχτό και γεμάτο ρυθμό του Dancing, εκεί όπου μοίραζε άνετα το παιχνίδι. Έλα, όμως, που τα βασικά υλικά ήταν… άλλης εποχής.

Με τη Ρούλα σε ρόλο Jolie, να ξεπροβάλλει το όμορφο πόδι της από το σκίσιμο της φούστας μετά τη μεγαλοπρεπή είσοδό της, άλλα περιμέναμε όλοι. Αντί να κάτσει στη θέση της κριτικού, όμως, πήρε το ρόλο του… κάτι σαν control επί σκηνής για την παρουσιάστρια (το… αμερικάνικο καρέ της μας άρεσε, εάν είναι να παρουσιάζει και το μεσημβρινό δελτίο του καναλιού), επήλθε μία χαοτική κατάσταση, μια ασυνεννοησία, ανάμεσα στους βασικούς συντελεστές του show. Ο απλά-δώστε-μου-μια-κάμερα-κι-ένα-μικρόφωνο-και-ξέρω-τι-θα-κάνω, Δημήτρης Ουγγαρέζος, κούραζε με τη σειρά του,  ενώ όαση αποδείχθηκε η παρουσία του Γιώργου Θεοφάνους. Αν και θα ποντάραμε όλα τα χρήματά μας  στον rookie σε αυτά τα θεάματα, Δημήτρη Αρβανίτη. Ως τηλεοπτικό προϊόν έγραφε καλά, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και ως ομιλών τηλεοπτικό προϊόν.

«Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς», αναφέρεται στο ευαγγέλιο και από τη στιγμή που η κριτική επιτροπή κρίνει, δεν είναι αμαρτία να τους κρίνουμε κι εμείς. Ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε, τουλάχιστον.

Σε σχέση με τους κριτές του The Voice, οι επιλογές του MEGA φαίνονται «λίγες». Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Στον ΑΝΤ1 φρόντισαν να πάρουν ανθρώπους που έχουν «γκελ», που τραβάνε τα βλέμματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά και να τους βάλουν σε ρόλους που δεν τους είχαμε ξαναδεί. Αυτό είναι τηλεόραση. Το αναπάντεχο, το ανατρεπτικό, η έκπληξη. Εάν κάποιος φοβάται πως με μια αρνητική κριτική θα «τσαλακώσει» το image του, δεν κάνει. Όπως και το ανάποδο. Η αλήθεια του είναι που μετράει και με ένα μαγικό τρόπο, αυτή η κάμερα, ζουμάρει σε αυτήν. Κανένα make up, κανένα χαμόγελο, δεν μπορεί να κρύψει κάτι το ψεύτικο.

Φυσικά και το πράγμα σώζεται για το MEGA. Είναι ακόμη αρχή, η πρεμιέρα. Πολλά μπορούν να διορθωθούν, τη στιγμή που τα νούμερα ήταν πολύ καλά. Αλλά αυτά προήλθαν από την αναμονή του κοινού. Το 34,9% δεν είναι και μικρό ποσοστό, ούτε και τεράστιο.

Το βίντεο της έναρξης, που ήταν σφιχτό, μας άρεσε πολύ και ήταν από τα high lights. Δείτε το:

https://www.youtube.com/watch?v=8jdvoqzPDJ0