Πριν από 3 χρόνια δεν την ήξερε ούτε η… γειτόνισσά της (ο γείτονας σίγουρα την ήξερε). Ωστόσο εκείνη ήταν αποφασισμένη όχι απλά να πετύχει στο modeling, αλλά να γίνει μια star. Να γίνει το sex symbol του 21ου αιώνα.

Πολλοί ήταν αυτοί που γέλασαν μαζί της, όταν έκανε τα παρθενικά της βήματα στον κόσμο της ομορφιάς. Βλέπεις δεν είχε το κλασικό σώμα μοντέλου (μέχρι και «παχουλή» την έχουν πει), ενώ οι υπεύθυνοι της Victoria’s Secret δεν δίστασαν να τη χαρακτηρίσουν ως «δευτεροκλασάτη γκόμενα, που θυμίζει γυναίκα ποδοσφαιριστή»! Και σίγουρα το έχουν μετανιώσει…

Γιατί σήμερα η Kate Upton είναι η απόλυτη ανδρική φαντασίωση. Οι καμπύλες της κολάζουν, αυτό το… δήθεν αθώο του προσώπου της μαγεύει και πλέον όλοι τη θέλουν ως μούσα τους. Ναι, η 21χρονη έκανε και πάλι τις ξανθιές μόδα.

Δείτε ακόμα: Kate Upton – Οι… καμπύλες που κατέκτησαν τον κόσμο (και πώς τα κατάφεραν) 

Και μετά από τις εκατοντάδες φωτογραφήσεις, αλλά και τις πασαρέλες, η Upton ετοιμάζεται να εισβάλει στο Hollywood. Μετά τα μικρά περάσματά της από τα φιλμ «Tower Heist» και «The Three Stooges», τώρα κάνει το μεγάλο βήμα στη ταινία «The Other Woman».

Εκεί που τρελαίνει ακόμα και την πανέμορφη Cameron Diaz, με τις αναλογίες της και το αλά Baywatch τρέξιμο στην παραλία. 

https://www.youtube.com/watch?v=5X1Bvlx2A10