Το διαρκές φλερτ των δημοσιογράφων με την πολιτική, οδηγεί συχνά στο γάμο. Είδαμε τον Σταύρο Θεοδωράκη να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της πολιτικής πέντε – πέντε και να ιδρύει αμέσως κόμμα, Το Ποτάμι, που μάλιστα έγινε αμέσως μόδα, με τις δημοσκοπήσεις να τον φέρνουν τρίτη πολιτική δύναμη. 

Είδαμε τη Μαρία Σπυράκη που είχε επιφορτιστεί το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά το κυβερνητικό, να βρίσκει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Συγγρού.

Διαβάστε επίσης: Πόσο ύποπτο είναι να μπαίνει ένας δημοσιογράφος στην πολιτική;

Στη Μεσογείων, έχουν και νέα απώλεια. Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, εκ των αρχισυντακτών του καναλιού, θέλει να δοκιμάσει κι εκείνος τις δυνάμεις του στην πολιτική. Έτσι, θα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο της Άντζελας Γκερέκου για την περιφέρεια του Ιονίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από κάποιες ημέρες.

Με αυτά και με αυτά, το MEGA μετράει τρεις αποχωρήσεις και αναδεικνύεται ως ο μεγάλος προθάλαμος για τα σαλόνια της πολιτικής. Αξίζει να προσθέσουμε πως και ο Αντώνης Λιάρος, anchorman του MEGA ήταν η προηγούμενη απώλεια του καναλιού, όταν κατέβηκε υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις διπλές κάλπες του 2012.

Ποιος ακολουθεί μετά; Καλά, δεν κρατάμε και την αναπνοή μας… 

Διαβάστε επίσης: ΓΑΠ vs Βενιζέλος: Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας