Η Έλενα Ακρίτα κάνει το πιο δυσοίωνο post για την δολοφονία της Καρολάιν

"Για τα Γλυκά Νερά όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε αλλά δεν τολμάμε να το πούμε".

Η Έλενα Ακρίτα κάνει το πιο δυσοίωνο post για την δολοφονία της Καρολάιν

"Για τα Γλυκά Νερά όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε αλλά δεν τολμάμε να το πούμε".


Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν, δίπλα στο μωρό της, στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να γίνουν ανακοινώσεις. O  32χρονος σύζυγός της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της Αστυνομίας από την Αλόννησο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν το πρωί στην Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας και είπαν στον 32χρονο πιλότο ότι θα πρέπει να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει εκ νέου.H Έλενα Ακρίτα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με μία εξαιρετικά λιτή και αινιγματική τοποθέτηση

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού. Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες του σπιτιού το καταγραφικό δόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ σε ειδικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό για ανάλυση των δεδομένων. Από τις αναλύσεις προκύπτει ότι η ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες, δεν συνάδει με την ώρα της εισβολής, όπως είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.Τρίτο στοιχείο, το καταγραφικό το συγκεκριμένο υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχει κρατήσει κάποιες εικόνες, παρά το γεγονός του αφαιρέθηκαν οι κάρτες.

Αυτό το υλικό είναι πιθανό να μας οδηγήσει στον πραγματικό δολοφόνο της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 32χρονος πιλότος φέρεται, πάντως, να είπε στη μητέρα της Καρολάιν όταν τον ρώτησε γιατί τον παίρνουν στην Αθήνα πως πάει για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.Κλήθηκε να καταθέσει άνδρας που είχε εργασιακή σχέση με το ζευγάρι.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα