Οι fans της Lorde επιτέλους πήραν τη χαρά που περίμεναν. Η μουσικός ανέβασε στο site της το artwork του επερχόμενου album της, Solar Power, μαζί με το κάψιον “Φτάνει μέσα στο 2021… Η υπομονή είναι αρετή”. 

Γενικά, η Lorde τιζάρει το τρίτο της άλμπουμ χρόνια τώρα, αλλά τον Οκτώβριο του 2020 υποσχέθηκε στους φαν της ότι θα απολαύσουν νέες μουσικές της μέσα στο 2021. Βέβαια, με έναν όρο: να ψηφίσουν στις εκλογές. “Κάντε το για την όμορφη χώρα μας”, έγραφε, “και του χρόνου θα σας δώσω κάτι για αντάλλαγμα”. 
Το Solar Power θα σηματοδοτήσει την πρώτη κυκλοφορία της καλλιτέχνιδας μετά το 2017 και το “Melodrama”. Έρχεται, στο μεταξύ, μετά από την ανακοίνωση ενός επερχόμενου photo book της, το οποίο και θα αποτελεί μια καταγραφή των ταξιδιών της στην Ανταρκτική το 2019. 

https://t.co/IxXqOpn1ig

Οι fans πέραν της χαράς για το άλμπουμ που επιτέλους έρχεται, απαντούν με memes, ένα εκ των οποίων απορεί αν τα οπίσθια της Lorde έσπασαν το ίντερνετ. Και η αλήθεια είναι πως αν κρίνουμε από το ότι τρεντάρει στο Twitter, μάλλον το έσπασαν.