Εδώ και πάνω από μια 10ετια θεωρείται ένα από τα πιο καυτά μοντέλα του πλανήτη. Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία «σεξοβόμβα» αλλά το αγγελικό πρόσωπό της, σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές αναλογίες της την έχουν μετατρέψει σε ένα από τα πιο περιζήτητη θηλυκά στον κόσμο της μόδας.

Και εκείνη κάνει τα πάντα για να διατηρήσει αυτή την εικόνα της. Η Miranda Kerr σπάνια (έως ποτέ) θα κυκλοφορήσει ατημέλητη. Είτε βρίσκεται στο κόκκινο χαλί είτε πάει τον γιο της Flynn βόλτα, πάντα θα ξεχωρίζει για το sexy look της.

Κάτι που προσέχει ακόμα περισσότερο τους τελευταίους έξι μήνες, δηλαδή από την ώρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός με τον Orlando Bloom. Και όπως φαίνεται η Kerr είναι αποφασισμένη να ξεσαλώσει τώρα που δηλώνει «single».

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη που έδωσε στο GQ. «Εκτιμώ και με ελκύουν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες» πέταξε τη βόμβα το 30χρονο μοντέλο. «Είμαι σε μια φάση που θέλω να πειραματιστώ. Ποτέ μην λες ποτέ» τόνισε, δείχνοντας παράλληλα το καλλίγραμμο σώμα της.

Και αυτή τη φορά, εκτός από τους άνδρες, θα χάρηκαν με την προκλητική φωτογράφησή της και πολλές γυναίκες. Άλλωστε η Kerr δεν είναι από αυτές που περνούν απαρατήρητες – ούτε το κορμί της, ούτε οι δηλώσεις της.