Μία ιστορία που μας έχει «ταλαιπωρήσει» αρκετά, φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα συνεχίσει για τουλάχιστον μία χρονιά ακόμα. Ο λόγος φυσικά για το υποτιθέμενο love story της Ιωάννας Μαλέσκου και του Μάριο Χεζόνια που μας απασχολεί από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη χώρα μας ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και μίλησε  -όπως συνηθίζεται να λέγεται- για όλα. Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως «ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να δημιουργήσω ενδιαφέρον προβάλλοντας την εικόνα μου», ότι «δεν αισθάνομαι αδικημένη» αλλά και ότι «ήταν ενοχλητικό και άσχημο να λένε ότι ήρθα για να διαδεχθώ ένα πρόσωπο. Αυτό σε κάνει να καθιερώνεσαι στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως ένα πρόσωπο που δεν έχει μεστή προσωπικότητα και έρχεται να πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη. Δεν την έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά ευελπιστώ μελλοντικά να την γνωρίσω».

Φυσικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε τη γνωστή πια ερώτηση στην παρουσιάστρια και εκείνη, με τη σειρά της, απάντησε αναλόγως. Πριν το κάνει αυτό, όμως, είδε ένα «εικόνισμα» του Μάριο Χεζόνια. «Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναΐκου για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί».

Στο 12:22 του βίντεο θα δείτε την αντίδρασή της.