Δανή δημοσιογράφος κάνει σεξ σε swingers club για τις ανάγκες του βιωματικού ρεπορτάζ

Έδωσε στο ζωντανό ρεπορτάζ επιτέλους νόημα!

Δανή δημοσιογράφος κάνει σεξ σε swingers club για τις ανάγκες του βιωματικού ρεπορτάζ

Έδωσε στο ζωντανό ρεπορτάζ επιτέλους νόημα!


Πήγε το #lovemyjob σε δυσθεώρητα ύψη η Δανή δημοσιογράφος, 26 ετών που διεξάγει μια συνέντευξη ενώ κάνει σεξ σε ένα κλαμπ swingers για ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Τα αποσπάσματα από τα βογγητά της μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πιο γρήγορα από την Covid-19 στα Ματογιάννια.

Η Louise Fischer είπε ότι η εμπειρία ήταν «απολύτως φυσική» και «μέρος της δουλειάς της». Η ιστορία έχει ως εξής: η Louise Fischer, από τη Δανία, επισκέφθηκε το Swingland στο Ishøj, κοντά στην Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την κάλυψη της επαναλειτουργίας της λέσχης σεξ μετά τη χαλάρωση των περιορισμών του Covid-19 στη χώρα.

Στο απόσπασμα, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πρωινής εκπομπής του Radio τον Μάρτιο και έκτοτε έχει κοινοποιηθεί στο Twitter, η 26χρονη δημοσιογράφος ακούγεται να λαχανιάζει καθώς παίρνει συνέντευξη από έναν άνδρα συμμετέχοντα σε swingers κλαμπ ενώ το ζευγάρι κάνει σεξ. Η Λουίζ είπε ότι πέρασε αρκετές ώρες με τους επισκέπτες στο κλαμπ swinger, αλλά το ηχητικό διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά.

Είπε στο BT: «Είναι ένα μεγάλο κρεβάτι στη μέση ενός δωματίου, με καλούν μέσα. Θέλουν να μου δείξουν τι να κάνω σε ένα κλαμπ swinger, και μετά αρχίζουν να αγγίζουν το σώμα μου». Τι περίμενε δηλαδή να κάνουν; Να πλάθουν κουλουράκια;

Είπε ότι δεν είχε σχεδιάσει να κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πρόσθεσε: «Για μένα, είναι πολύ φυσικό. Είναι μέρος της δουλειάς μου να δίνω μια εικόνα για έναν κόσμο στον οποίο δεν έχουν όλοι πρόσβαση». ΠΟΥΛΙ-τζερ τώρα.

Η Louise είπε ότι το σεξ με τους συνεντευξιαζόμενους της «χαλάρωσε τους καλεσμένους» που αρχικά ήταν «απρόθυμοι» να της μιλήσουν. Εν τω μεταξύ, η δημοσιογράφος είπε επίσης ότι δεν πιέστηκε να κάνει σεξ από τους εργοδότες της στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Η Louise είπε ότι έλαβε τεράστιο κύμα υποστήριξης μετά την προβολή της συνέντευξης, λέγοντας: «Οι άνθρωποι μου έχουν γράψει πράγματα όπως "μεγάλος σεβασμός", "γενναία" και "καλή δημοσιογραφία" στο Instagram και το Facebook». Ρεεεεεεεεε

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα