Το να χάσεις ένα εσώρουχο ή μια κάλτσα η οποία αποφάσισε να φύγει από την απλώστρα και να πέσει στο μπαλκόνι του από κάτω, μπαίνει στην κατηγορία γεγονότων «συμβαίνουν αυτά». Το να βρεις όμως το εσώρουχο που έχασες, κρεμασμένο στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας, μπαίνει στην κατηγορία «μη σου τύχει». Πάντως, σε κάποιο σημείο της χώρας, μια γυναίκα έχασε το εσώρουχό της και αυτό μετατράπηκε στο hot θέμα της πολυκατοικίας της.

Εδώ βρήκαμε μια φωτογραφία από έναν πίνακα ανακοινώσεων, στον οποίο ένας ένοικος είχε την εξαιρετική ιδέα να κρεμάσει ένα γυναικείο εσώρουχο που βρήκε στο μπαλκόνι του, και αν το συνοδεύσει με ένα σημείωμα που γράφει: «Παρακαλώ προσέχετε τα εσώρουχά σας διότι πέφτουν στο μπαλκόνι μου και με αναστατώνουν».

Σε άλλα νέα, ο τύπος, έκανε μια καλή πράξη, θέλησε να βοηθήσει το χαμένο εσώρουχο να βρει τον ιδιοκτήτη του, αλλά στον ιδιοκτήτη δεν βρέθηκε με τόση μπέσα. Εκτός αν η δήλωση σε στυλ αναστατώθηκα που είδα το στρινγκς σου περνάει το πάσο των άβολων πραγμάτων που μπορείς να πεις.

Ναι, το άτομο στο οποίο ανήκει το εσώρουχο πιθανότατα κρίντζαρε, παρόλα αυτά, ας δούμε τη θετική πλευρά: τουλάχιστον το βρήκε. Κατά τα άλλα, ας βρούμε σε αυτόν τον κόσμο έναν όμορφο τρόπο να δίνουμε τα χαμένα βρακιά στον ιδιοκτήτη τους χωρίς να νιώθουμε άβολα. Ευλόγησον.