Δεν ήταν ανέκδοτο, δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Πράγματι, η επόμενη σεζόν του GNTM θα έρθει χωρίς Βίκυ Καγιά. Και τι σόι GNTM θα είναι αυτό;

Τη θέση της επίσημα έχει αναλάβει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που σύμφωνα με όσα διαβάζουμε ως τώρα, θυμίζει λίγο πορεία Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ζει στο Λος Άντζελες, έχει συνεργαστεί με διεθνείς οίκους μόδας, έχει περπατήσει ως μούσα του Ζαν Πολ Γκοτιέ, έχει φωτογραφηθεί για τη Vogue και το Elle και έχει διανύσει χιλιόμετρα στο catwalk. Άκυρο αυτό για την Παπαγεωργίου, και βασίλισσα του catwalk για εμάς ήταν, είναι και θα είναι η Ναόμι Κάμπελ Βίκυ Καγιά.

«Αγαπώ τη Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης. Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά.

«Ζω πολλά χρόνια στο εξωτερικό και τα τελευταία 5-6 χρόνια επισκέπτομαι την Ελλάδα μόνο 2-3 φορές το χρόνο. Πολλά αλλάζουν, νέα ‘’στέκια’’, νέα trends, νέα πρόσωπα. Όσο οικεία και να νιώθω στην Ελλάδα, θα υπάρχει πάντα και κάθε φορά κάτι καινούργιο που κάποιος φίλος θα μου δείξει και αυτό μου αρέσει πολύ. Ένα από τα πράγματα που θεωρώ απόλυτα cool είναι η ελληνική φιλοξενία και η ανθρωπιά που ακόμα συναντάς στην επαρχία και τα νησιά. Στοιχεία που με κάνουν να νοιώθω κομμάτι ενός συνόλου, να μη φοβάμαι, να χαμογελώ και να μοιράζομαι τη ζωή με τους γύρω μου», είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της στο andro.gr, σχολιάζοντας παράλληλα και τιο γεγονός πως έχει προλάβει και τις καλές εποχές του modeling εκεί στα 90s που δεν χορταίνουμε να λησμονούμε.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες λένε πως είναι vegan, φιλόζωη, συμπαθέστατη, από την Πάρο, αλλά εμείς απλά θέλουμε τη Βίκυ Καγιά πίσω. Μπορεί να είναι νωρίς, έχουμε ήδη ξεχάσει την προηγούμενη σεζόν του ριάλιτι μόδας, τον Έντουαρντ και τον Αντρέα και τον Αιμιλιάνο, αλλά διάολε, δεν θα είναι GNTM χωρίς την Καγιά, τα fireworks, τα cringy τραγούδια, τη Μέρι Πόπινς και τα σχετικά. Δηλαδή σοβαρά ποιος θα χορεύει τώρα με τον Μπράτη;